3DS eShop update: New Super Mario Bros. 2

Article
donderdag, 16 augustus 2012 om 15:50
xgn google image
Het is druk deze week in de 3DS eShop. Dat heeft er alles mee te maken dat er drie retailgames deze week ook nog eens in de eShop verschijnen. Iets wat we nog niet eerder hebben gezien. De toevoeging gaat gepaard met een nieuwe manier van games downloaden, waarover je hier meer kunt lezen.
Retailgames:
De drie grote retailgames van Nintendo die vanaf vandaag dus ook digitaal aan te schaffen zijn, zijn New Super Mario Bros. 2, Freakyforms Deluxe en New Art Academy. De nieuwe Mario Bros. game verschijnt officieel morgen pas in de winkels en daarvoor betaal je zodoende het volle pond, namelijk 40 euro. Freakyforms Deluxe kost 25 euro en voor New Art Academy zul je 30 euro moeten neertellen.
Virtual Console:
Al dit retailgeweld in de eShop betekent niet dat Nintendo niet meer volgens zijn principes blijft werken, want ook vandaag is er weer een nieuwe Virtual Console titel beschikbaar. Het gaat om Mystical Ninja Starring Goemon. Deze actie-RPG van Konami stamt van de Game Boy en is nu opnieuw te beleven voor drie euro.
Add-On Content:
Ook de downloadbare tracks voor Theatrhythm: Final Fantasy, die we al weken achter elkaar in de eShop zien, zijn weer van de partij. Vier nieuwe tracks ditmaal, voor de bekende euro per stuk:
  • March of the Dreadnoughts (FF13)
  • Battle Theme (FF11)
  • Esper Battle (FF12)
  • Battle 2 (FF04)
DSiWare:
En als we het dan toch over principes hebben: twee DSi-games mogen uiteraard ook niet ontbreken in een eShop update. Deze week mogen we The Lost Town - The Jungle en Escape The Virus: Shoot 'Em Up! verwelkomen. Een actie/avontuur game en een shooter, allebei voor twee euro per stuk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties