PlayStation Store Update - Sleeping Dogs en Sound Shapes

Article
door Wouter
donderdag, 16 augustus 2012 om 12:00
xgn google image
Er is weer een nieuwe woensdag aangebroken en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Of je nou een volle portemonnee hebt of niet, deze week is er voor ieder wel iets te vinden in de PlayStation Store. Wat dacht je van het nieuwe spel Sound Shapes. Een 2D-sidescroller die zijn best doet om de mooiste plaatjes op je scherm te toveren. En als je niet zo veel te besteden hebt is er ook nog een demo van Sleeping Dogs. Kortom, er is weer genoeg gamevoer.
Sound Shapes (€12,99)
Sound Shapes brengt een unieke kijk op de klassieke 2D-sidescrolling game. Naast de levels die het spel te bieden heeft, kun je zelf ook aan de slag gaan met het ontwerpen van levels. Dat Sound Shapes beschikbaar is voor de PlayStation 3 en de Vita is hierbij een leuke toevoeging. Het is namelijk mogelijk om content te delen tussen deze twee platformen. Denk hierbij aan zelfgemaakte levels, maar ook savegames. Hoe dat allemaal precies uitpakt wordt in de onderstaande trailer mooi uitgelegd.
Papo & Yo (€14,99)
Papo & Yo is een avonturistische puzzelgame die het verhaal vertelt van Quico. Quico is een doodnormale jongen maar zijn beste vriend, genaamd Monster, is dat niet. Monster is namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, een groots wezen met vlijmscherpe klauwen en tanden. Bovendien heeft Monster een zwakte. Hij is verslaafd aan giftige kikkers. Zodra hij er daar een van op eet slaat Monster op hol en valt hij alles aan wat hij ziet. Het is de taak van Quico om hier een geneesmiddel tegen te vinden om zo zijn beste vriend te redden. Ben je er nog niet over uit of dat deze titel wel iets voor jou is dan kun je altijd nog eerst de demo uitproberen.
Demo: Sleeping Dogs (gratis)
Sleeping Dogs zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar de naam True Crime waarschijnlijk wel. Sleeping Dogs is het derde deel in deze serie en heette oorspronkelijk True Crime 3: Hong Kong. United Front moest echter afstand doen van deze naam, maar dat betekent niet dat de game onder doet. In Sleeping Dogs ga je undercover bij de Chinese triade en dat staat nog steeds garant voor flink wat brute actie. Wij zijn er al mee aan de slag geweest en onze bevindingen lees je terug in de impressie.
Demo: Dragon's Dogma (gratis)
Velen zullen misschien denken dat er een foutje is gemaakt aangezien er al een demo is van Dragon's Dogma, maar dit is toch echt een nieuw voorproefje. Deze "Adventure Demo" laat je bij het begin van het spel beginnen en stopt nadat je de eerste grote vijand hebt verslagen. Hierbij kun je ook kennis maken met een aantal nieuwe aspecten, zoals het creëren van je eigen karakter. Mocht je na de demo het spel willen kopen dan kun je de savegame van de demo meenemen naar de echte game. Op die manier kun je gewoon doorspelen.
Tot zo ver de hoogtepunten van deze week. Voor de rest van de lijst kun je terecht op het PlayStation Blog en vergeet natuurlijk niet om de volgende woensdag weer in je agenda te zetten.