Wekelijkse Xbox Live Update - Een verrassing!

Article
donderdag, 16 augustus 2012 om 17:00
xgn google image
Nieuwe week, nieuwe kansen! En met de Gamescom die hevig losgebarsten is, heeft natuurlijk niemand tijd om Xbox Live even te checken. Daarom doen wij het voor je!
Deze week heeft Microsoft een nieuwe arcadegame en twee demo’s voor ons in de aanbieding. Het gaat hier om het interessant ogende Dust, de demo van een onvermijdelijk Madden NFL-deel en een demo van de vlieggame Damage Inc. Pacific Squadrion WWII. Een mooie gevarieerde mix dus.
Arcade: Dust: An Elysian Tail (1200 MP)
In Dust dompel je jezelf onder in een prachtige, handgetekende wereld. Daar probeer je je ware identiteit te achterhalen, aangezien je enkel bekendstaat als Dust, de geheimzinnige krijger. Om achter je identiteit te komen zul je een eeuwenoud zwaard moeten gebruiken en daarmee tientallen vijanden verslaan. Tussendoor mag je verscheidene quests voltooien, upgrades verzamelen en genieten van de grote open wereld. Klinkt goed!
Demo: Madden NFL 13
Zoals elk jaar mag je ook in 2012 een nieuwe rugbygame verwachten en om de vernieuwingen kenbaar te maken, is er van Madden NFL 13 een demo verschenen. De ontwikkelaar geeft aan dat het gehele spel is vernieuwd, van de modi tot de pixels tot de menu’s. Het moet dus een compleet nieuwe en vooral innovatieve, authentieke Madden-ervaring bieden. Of dat zo is, kun je zelf ontdekken door de demo te downloaden. Als je de eerdere delen ook hebt gespeeld, tenminste.
Demo: Damage Inc. – Pacific Squadrion WWII
Deze laatste demo kwam voor ons als een verrassing. De titel was namelijk niet bij ons bekend. Sterker nog, het spel kwam niet in de database voor (dat is natuurlijk opgelost)! Op zo'n moment is het erg fijn om de game te ontdekken als demo. Je kunt het immers meteen spelen. Zo zijn we erachter gekomen dat het om een spannende WO II-vliegtuiggame gaat met veel snelheid en de nodige explosies. Precies wat we van een game als deze willen. Mocht je geen zin om het spel via de demo te ontdekken, dan kun je natuurlijk ook gewoon onderstaande trailer kijken.