3DS eShop update: Golf

Article
donderdag, 13 oktober 2011 om 18:30
xgn google image
Als jullie dachten dat het de afgelopen weken maar magertjes was met nieuwe games in de eShop van de 3DS, dan zul je nu niet weten wat je overkomt. Vandaag verschijnt er namelijk slechts één nieuwe game in de eShop. Nou ja, nieuwe... het is een oude ROM die op de 3DS wordt uitgebracht.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
Die laatste categorie bespreken we niet al te uitgebreid omdat deze software in eerste instantie bedoeld is voor de Nintendo DSi en automatisch ook wordt aangeboden in de 3DS eShop.
Virtual Console:
De enige nieuwe game die we deze week kunnen verwelkomen in de eShop is Golf. De titel klinkt erg ongeïnspireerd, hopelijk geldt dat niet voor het spel zelf. Golf werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Game Boy. De naam van de game vraagt niet om verdere uitleg.
  • Golf is voor drie euro te downloaden.
En dat was het alweer voor deze week. Laten we hopen dat volgende week weer wat meer nieuwe games hun opwachting maken in de eShop, want de laatste tijd gaat het van kwaad tot erger betreffende het aanbod van nieuwe downloadbare titels voor de 3DS.

Populair Nieuws