3DS eShop update: Fallblox en Johnny Hotshot

Article
donderdag, 15 november 2012 om 17:15
xgn google image
Het is dag vier van de werkweek, de donderdag, en dat betekent dat het weer tijd is voor een verse update van de 3DS eShop. Deze week brengt ons twee nieuwe downloadbare 3DS-games, een retailgame, een demo, een Virtual Console titel en DSiWare-titel.
Download Software:
De twee nieuwe downloadbare games voor de 3DS van deze week zijn Fallblox en Johnny Hotshot. Fallblox is een puzzelplatformer en kost je acht euro. Voor de actie-avontuur game Johnny Hotshot ben je één euro minder kwijt. Bekijk hieronder alvast een trailer van Fallblox:
Retail Downloads:
Voor 45 euro kun je sinds vandaag ook de volledige retailgame Nintendo Presents: New Style Boutique binnenhalen. De simulatiegame ken je misschien onder de Amerikaanse titel Style Savvy: Trendsetters, een game die dus in het teken staat van mode.
Virtual Console:
Dan is het tijd voor een hele bekende naam, te weten Ninja Gaiden. Deze oude NES-game kun je voor vijf euro herbeleven op je 3DS. Fris je geheugen alvast eens op met de gameplay video hieronder. Oude tijden herleven!
Demo's:
Qua retailgames kun je deze week ook alvast aan de slag met een gratis demo van de titel Zero Escape: Virtue's Last Reward. Deze avontuurgame van ChunSoft en Aksys Games verschijnt morgen in Nederland in de winkelschappen.
DSiWare:
We sluiten vandaag af met de DSi-game Magical Whip: Wizards of the Phantasmal Forest. De titel is misschien een beetje frappant, maar wees niet bang; het is gewoon een actie-avontuur game waarin je het tegen draken en monsters opneemt. Voor dit magische wipje betaal je twee euro.