3DS eShop update: Dr. Mario

Article
donderdag, 22 maart 2012 om 17:15
xgn google image
Klaarblijkelijk is, naast heel Nederland, ook Nintendo van het eerste zonnetje dit jaar aan het genieten. Veel nieuws hoef je namelijk niet te verwachten in de eShop na de wekelijkse update vandaag.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
Virtual Console:
De bekende loodgieter Mario hebben we sinds de oprichting van de 3DS eShop al meermaals voorbij zien komen, maar als dokter, dat is iets nieuws. Wellicht kun je het je nog herinneren dat Dr. Mario in 1991 voor de Game Boy verscheen. Dit is geen traditionele 2D-Mario platformer zoals we die kennen, maar een eigenlijk hele simpele puzzelgame waarin je met bijvoorbeeld pillen puzzelt. De game kost je drie euro.
3DS Demo's:
Helaas zijn we met Dr. Mario alweer gelijk door de toegevoegde 3DS-games heen. Nou ja, zelfs dat is een oude game van een andere console. Echt nieuw hebben we niet voor je, maar er is wel een demo uitgekomen, namelijk die van Pyramids. Dat is een downloadbare platformer puzzelgame. De demo is natuurlijk gratis. Bekijk hieronder een trailer van Pyramids.
DSiWare:
Er gaat geen eShop update voorbij zonder het nodige aan DSiWare. Deze week bestaat dit nodige slechts uit de ludieke game Aahh! spot the Difference. Het is gewoon ouderwets verschillen zoeken wat je in dit spel moet doen. Vroeger deed je dat op zaterdagochtend in de krant, nu dus op je 3DS.