3DS eShop update: Dot Runner en Abyss

Article
donderdag, 20 september 2012 om 17:10
xgn google image
Zo goed gevuld als de eShop update van vorige week donderdag was, zo mager is die van vandaag. Eén nieuwe downloadbare 3DS-game, een DSi-game en weer nieuwe add-on content voor Theatrhythm Final Fantasy, dat is wat we deze week nieuw vinden in de eShop.
3DS Download Software:
Je kunt weer gaan puzzelen met Dot Runner: Complete Edition. Voor vijf euro haal je deze titel van uitgever INTENSE binnen. Het is een vrij aparte puzzelgame, waarbij je op je onderste scherm een vrij primitief overzichtje ziet en op je bovenste scherm 3D-actie. Bekijk hieronder de trailer van Dot Runner:
DSiWare:
EnjoyUp Games voorziet ons van de enige DSi-titel die vandaag is toegevoegd, genaamd Abyss. Het is een zeer eenvoudige game die zo uit de jaren negentig zou kunnen komen. Dat de game slechts twee euro kost zal daar ongetwijfeld mee te maken hebben. Maar misschien is Abyss juist daarom toch het proberen waard. In de trailer zie je hoe de titel er uitziet op je DS:
3DS Add-on Content:
En natuurlijk kunnen ook deze week de nodige toegevoegde tracks voor Theatrhythm Final Fantasy niet ontbreken. Vier zijn er vandaag nieuw beschikbaar, alle voor één euro per stuk:
  • Have Arrived (FFS)
  • Sarutabaruta (FF11)
  • Desperate Struggle (FF13)
  • Boss Battle (FF12)

Populair Nieuws