3DS eShop update: Donkey Kong Jr. en LEGO Batman 2

Article
donderdag, 23 augustus 2012 om 17:30
xgn google image
Deze week zien we twee grote namen in de 3DS eShop verschijnen. Daarbij moeten we dan wel de kanttekening plaatsen dat het bij één van die twee om een demo gaat, namelijk LEGO Batman 2. Een overzicht van de toevoegingen in de eShop van vandaag.
Virtual Console:
Donkey Kong Jr. is een oude bekende van het Nintendo Entertainment System, beter bekend als de NES. Voor vijf euro kun je deze klassieker downloaden uit de Virtual Console sectie van de eShop. Is het allemaal al wat te lang geleden om de herinneringen aan deze game nog op te halen? Fris dan met onderstaande gameplay video even je geheugen op:
3DS Demo:
Nog niet zo heel lang geleden verscheen LEGO Batman 2: DC Super Heroes voor verschillende platformen, waaronder de 3DS. Mocht je deze game nog niet in je bezit hebben, dan kun je 'm nu heel eenvoudig gratis uitproberen via de demo die vanaf vandaag te downloaden is in de eShop. Wij waren gematigd tevreden over de game en kwamen uit op een 6,0 in onze recensie.
3DS Add-On Content:
Vandaag zijn er opnieuw vier nieuwe tracks beschikbaar gesteld voor Theatrhythm Final Fantasy. Zoals gewoonlijk één euro per stuk:
  • Crystal Cave (FF03)
  • The Royal City of Rabanastre / Town Ward Upper Stratum (FF12)
  • Ragnarok (FF11)
  • Challenge (FF10)
DSiWare:
We sluiten af met één DSiWare titel deze week, en dat is Rummikub. Heel simpel, zo heet de game. De game kost je acht euro, terwijl de game in Noord-Amerika al bijna twee jaar geleden verschenen is. En drie keer raden wat het spel inhoudt. Juist, potjes rummikub spelen. Voor als je niet van een fysiek spelletje rummikub houdt...