3DS eShop update: Castlevania en Zombie Slayer

Article
donderdag, 05 juli 2012 om 14:45
xgn google image
Het is alweer even geleden, maar deze week kunnen we jullie een relatief aardig gevulde 3DS eShop update presenteren. Onder meer een demo en downloadbare content komen voorbij.
Virtual Console
Castlevania is een grote franchise die al wel wat jaartjes meegaat. Wat heet, in 1989 verscheen op de oude Game Boy het spel Castlevania: The Adventure. Sommigen onder jullie waren toen nog niet eens geboren, voor anderen was het puur jeugdsentiment. Voor drie euro kun je alle herinneringen op je 3DS ophalen.
3DS Download Software
Zombiegames zijn allang zo origineel niet meer, maar dat maakt niet dat de games niet vermakelijk zijn. Zombies doen het altijd wel goed bij het grootste gedeelte van de gamers en daarom probeert UFO Interactive het maar eens met Zombie Slayer Diox. Voor zes euro kun je deze titel vanaf vandaag oppikken.
DSiWare
In elke eShop update is wel minimaal één DSi-titel van de partij en dit keer is dat Escape the Virus: Swarm Survival. In deze simpele maar verslavende game, die slechts twee euro kost, is het de bedoeling dat je DNA vangt en tegelijkertijd juist virussen ontwijkt.
3DS Demo
Eind juni verscheen voor de 3DS de retro 3D-platformer Mutant Mudds. Mocht deze game je wat lijken, maar je niet zeker bent of deze aan je verwachtingen zal voldoen, dan kun je Mutant Mudds nu gratis uitproberen middels de demo in de eShop. Wij vonden de game in ieder geval geweldig! Hoe geweldig kun je lezen in de recensie die onze Joeri verzorgde.
3DS DLC
Morgen verschijnt Theatrhythm: Final Fantasy als retailgame in de winkels en daarom voegt Nintendo vandaag alvast extra Final Fantasy tracks voor de game toe aan de eShop. De acht tracks zijn los voor één euro per stuk te koop, of als totaalpakket voor acht euro. Als je de game morgen dus koopt, kun je al meteen aan de slag met je aanschaffen, als je nu al tracks downloadt. Je hebt de keuze uit de volgende acht tracks:
  • A Fleeting Dream (FF10)
  • Ride On (FF08)
  • Cosmo Canyon (FF07)
  • In Search of Light (FF05)
  • Fighting Fate (FF13)
  • Fighters of the Crystal (FF11)
  • The Final Battle (FF04)
  • Battle Theme 1 (FF02)

Populair Nieuws