3DS eShop update: Balloon Kid

Article
donderdag, 26 januari 2012 om 18:15
xgn google image
We hadden afgelopen week weer het een en ander te melden aan jullie over Nintendo's nieuwe console, de Wii U. Ondertussen gaat het bedrijf uiteraard vrolijk door met het uitbrengen van kleine games voor zijn andere apparaat, de 3DS. Deze week vinden we drie nieuwe eShop-titels.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
Virtual Console:
Deze week een echte klassieker in de categorie Virtual Console. Wie kent 'm niet! Over wie hebben we het dan? Nu, over de oude, bekende Balloon Kid! In acht verschillende levels moet je als Alice je broertje zien te redden. Uiteraard staan in de gameplay ballonnen centraal, dat wil zeggen, je zweeft de levels door aan balonnen. Als ze lekgeprikt worden, heb je een probleem. De heruitgave van Balloon Kid kost drie euro.
DSiWare:
De standaard één of twee DSiWare games in de eShop mogen natuurlijk ook deze week niet ontbreken. Ten eerste is er Double Bloob, een arcade verticale shooter. Het spel is gemaakt in een echte cartoonstijl. Je betaalt er vijf euro voor. Hoewel we je niets willen verbieden, waarschuwen we toch maar dat de eerste reacties op Double Bloob zacht uitgedrukt niet positief zijn.
De tweede game is er één uit een serie die de afgelopen weken meerdere malen voorbijkwam. Deze week is er namelijk Successfully Learning Mathematics: Year 3. Een echt educatiespel dus, waarin je kennismaakt met wiskundige vraagstukken. Nou ja, dat klinkt wel erg universitair. Rekensommetjes dan? Hoe dan ook, ook voor deze educatieve game betaal je vijf euro.

Populair Nieuws