2 toffe Sony games om in de gaten te houden

Article
door Anoniem
maandag, 13 juli 2015 om 10:21
xgn google image
Sony komt met een flinke line-up wat betreft exclusieve games, denk aan Uncharted 4, Journey, Ratchet and Clank, Horizon en nog veel meer. Maar niet iedere gamer kan alles kopen. Daarom hebben wij een selectie gemaakt! Welke 2 toffe Sony games moet je nou echt in de gaten houden?

Uncharted 4: A Thief's end

Het nieuwste Uncharted deel belooft weer een groot spektakel te worden. Afgelopen E3 werd iedereen al lekker gemaakt dankzij een schitterende Uncharted 4 demo, maar ook in onze Uncharted 4 E3 preview krijg je een en en al lof over deze game te lezen. Uncharted staat altijd gelijk aan een hoop actie en dat gaat zeker terugkomen in Uncharted 4. De game krijgt meer dan alleen actie, want Nathan Drake doet het goed bij de vrouwen. Wat gaat hij in de nieuwste Uncharted allemaal uitspoken?
Genoeg redenen dus om Uncharted 4 als een van de beste Sony games te noteren. Deze game moet je in de gaten houden, want het is altijd al de beste game van Sony geweest. Mocht je nou echt niet kunnen wachten, dan bestaat de mogelijkheid om via een slimme manier Uncharted 4 eerder spelen. Pre-order de Uncharted collection en krijg daarbij toegang tot de Uncharted 4 beta.
75334

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn is het nieuwste paradepaardje van Nederlands grootste ontwikkelaar Guerrilla Games. Horizon Zero Dawn is een nieuwe actie-RPG en speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. In de game is er nog maar een klein deel van de mensheid over en overal lopen grote mechanische dino's rond. Je kan op die dino's jagen om zo te overleven, maar het is niet zo makkelijk om ze te doden.
Dit zorgt voor een game die je op het puntje van je stoel laat zitten. Horizon Zero Dawn wordt misschien wel een van de beste Sony games voor de komende tijd. De game ziet er grafisch schitterend uit en de gameplay lijkt ook dik in orde. Lees voor de Horizon Zero Dawn E3 preview voor onze bevindingen van deze game.

Populair Nieuws