10 toffe Star Wars posters - Helemaal klaar voor Rogue One!

Article
dinsdag, 22 november 2016 om 16:35
xgn google image
Star Wars Rogue One begint steeds dichterbij te komen en dat is te merken aan de talloze nieuwe posters die zijn uitgekomen. Heb jij toevallig nog een nieuwe poster nodig voor op je kamer? Dan zijn hier 10 toffe Star Wars posters!
Star Wars is met Rogue One die binnenkort uitkomt weer helemaal tot leven, maar je kan jouw kamer ook veranderen in een Galaxy far far away! Door een paar posters toe te voegen aan je kamer krijg je in één keer veel meer sfeer. Er is alleen zoveel keuze dat wij snappen dat je het overzicht kwijtraakt. In deze special word jij met je keuze geholpen!

10. Star Wars Death Trooper

Deze toffe poster van een Death Trooper maakt je kamer gelijk een stuk mooier. In Rogue One gaan we ongetwijfeld veel meer van deze Death Troopers zien en om je er alvast op voor te bereiden is deze toffe poster voor 8,95 euro bij posters.nl verkrijgbaar.
Een poster van de Star Wars Rogue One trooper

9. Star Wars Rogue One cast

Rogue One draait vanaf 14 december in de bioscoop en brengt allerlei nieuwe personages met zich mee. Naast het feit dat we deze nieuwe personages in de trailers zien is er nog niet heel veel bekend over ze. Met deze posters kun jij in alle rust in je eigen kamer zien hoe de hoofdpersonages eruitzien. Deze poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Star Wars Rogue One poster met de cast

8. Star Wars Empire

De vorige poster is er een voor de good guys onder ons, maar heb je toch een kleine voorkeur voor The Dark Side dan is deze poster misschien beter voor je! In deze poster zie je de personages die we van de kant van de Empire kunnen verwachten. Inclusief Darth Vader en de Death Star! Deze poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Poster van Star Wars Rogue One Empire

7. Star Wars Rogue One Stormtrooper Patrol

Star Wars Rogue One gaat over de bezetting van de Empire en over de grootte van het bijbehorende leger. Op de grond moet er orde worden gehouden en daarvoor zijn deze Stormtroopers in leven gebracht. Samen met de AT-AT houden ze het volk in de gaten tegen eventuele rebellen. Deze poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Een poster van de Star Wars Rogue One stormtroopers.

6. Star Wars Death troopers op het strand

De Death Troopers zijn de echte elite van de stormtroopers. Zij zijn optimaal getraind om tegen alles en iedereen opgewassen te zijn. Deze poster is speciaal omdat het pure actie heeft! Achterin zie je een X-Wing die wordt beschoten door een AT-AT walker, terwijl de Death Troopers op avontuur gaan.
Deze poster is ook verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Een poster van Star Wars Death Troopers op het strand.

5. Rebels vs Empire

Mocht je een fan zijn van beide kanten van de film en kun je niet kiezen tussen de rebellen of de Empire. Dan is deze posters helemaal geschikt voor jou. Aan de linkerkant hebben we de rebellen, aan de rechterkant de Empire.
Heel groot op de achtergrond staat ook nog Darth Vader een kant op te kijken. Mocht je de ultieme Rogue One poster willen met alle belangrijke personages, dan is deze perfect! Deze poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Star Wars Rogue One Rebels vs Empire poster

4. Personages in 8-bit stijl

Rogue One speelt zich af tussen Episode III en IV. Dat betekent dat er talloze verwijzingen naar verschillende personages kunnen worden gemaakt. Om je geheugen nog even op te frissen van alle Star Wars films, is hier een 8-bit versie van heel veel bekende personages! Deze poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Veel Star Wars personages in 8-bit versie.

3. Star Wars Battlefront poster

Star Wars Battlefront is dé game voor Star Wars fans. Binnenkort komt er ook een Rogue One DLC uit voor Battlefront waarmee je met de personages van Rogue One aan de slag kunt. Mochten de veldslagen van Battlefront helemaal jouw ding zijn, dan is deze actieposter perfect. De poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij poster.nl.
Een poster van Star Wars Battlefront.

2. Episode VII rebellen

Star Wars Rogue One draait helemaal om de rebellen en het gevecht met de Death Star. De rebellen van Rogue One zijn super belangrijk geweest voor het verloop van de Star Wars films, en daarom is het ook wel vet om deze poster van de 'nieuwe' rebellen te hebben. Deze rebellen zijn namelijk ook super belangrijk geweest voor het Star Wars universum en gaan zonder twijfel nog een grote rol spelen in de komende films. Deze poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Belangrijke rebellen van Star Wars

1. Rebellen vloot blueprint

De rebellen hebben, op enkele personages na, geen lightsabers of force technieken. Zij moeten het doen met hun gigantische vloot van fighters! Er zijn aardig wat verschillende schepen die je in Rogue One ongetwijfeld tegen gaat komen, en daarom kan je met deze poster jezelf helemaal inlezen en voorbereiden op de film. Deze poster is verkrijgbaar voor 8,95 euro bij posters.nl.
Mocht je na deze posters nog niet helemaal weten welke je wilt kiezen, of zat de ideale poster er nog niet bij, dan kan je op poster.nl nog heel veel andere Star Wars of andere posters vinden.
Een blueprint poster van de rebellen vloot.

Populair Nieuws