10 toffe game schoenen!

Article
dinsdag, 18 oktober 2016 om 10:27
xgn google image
Onlangs speelde American Football speler Odell Beckham Jr. een wedstrijd op Kirby schoenen, die hij speciaal heeft laten maken. Naast deze toffe kicksen is er veel meer tof videogameschoeisel. Daarom nu een Top 10 toffe game schoenen!

Globe Halo Liberty

10 toffe game schoenen
Deze Globe Halo Libery schoenen hebben de kleuren en de look van het harnas dat je in de games draagt. Dit typische model voor skateschoenen maken deze schoenen ideaal voor skatende Halo-fans. Zo kun je een subtiele hint geven op de skatebaan.

Super Smash Bros Allstars

10 toffe game schoenen
Op deze schoen zie je verschillende personages uit Super Smash Bros. De maker had ze gemaakt voor een vriend, maar heeft nu haar kunsten aangeboden op eBay. De winnaar van de veiling krijgt eenzelfde paar schoenen, in de maat en kleur naar keuze. En zo belanden deze schoenen in dit overzicht van 10 toffe game schoenen.

Pokémon Nikes

10 toffe game schoenen
Er zijn veel pokémonschoenen te vinden op internet, maar dit zijn toch wel de leukste. Hier zie je alle starterspokémon uit het eerste seizoen. De schoen is compleet opgemaakt in de kleuren van deze pokémon. Deze schoenen zijn een schattige toevoeging aan deze 10 toffe game schoenen.

The Walking Dead

10 toffe game schoenen
Wanneer je deze schoenen draagt, kun je wat rare blikken verwachten op straat. De neuzen zien eruit alsof je een paar minuten geleden een zombie hebt afgeslacht, helemaal tof dus. Deze schoenen schoppen het zo tot de 10 toffe game schoenen. Helaas zijn ze wel een beetje prijzig, ze zijn op eBay te koop voor 125 euro.

Xbox Nikes

10 toffe game schoenen
De kleuren van deze schoenen en de X op de zijkant verklappen maar al te graag dat deze schoenen in het thema staan van Xbox. Leuk om te weten is dat de X oplicht in het donker, net zoals de X op je Xbox controller dat doet wanneer je de Xbox aanzet.

NES Controller

10 toffe game schoenen
Op Etsy.com proberen veel mensen hun eigen creaties te verkopen, dit lukt SuperBitKicks erg goed. Soms lukt dit zelfs zo goed, dat ze tussen deze 10 toffe game schoenen belanden. Op SuperBitKicks' account kun je dus verschillende game schoenen vinden, maar deze zijn wel erg gaaf.

JDN X PS4

10 toffe game schoenen
Dit paar schoenen zijn Air Jordans, maar nu uitgebracht als PlayStation 4 versie. In de achterkant zit een HDMI poort, je kunt hier verder niets mee doen aangezien het alleen voor het uiterlijk erop zit. Er zijn slechts 10 exemplaren van dit paar schoenen beschikbaar en werden voor zo'n 850 euro verkocht.

Superstar schoenen

10 toffe game schoenen
Altijd al in de schoenen van Need for Speed: the Run hoofdpersoon Jack Rourke willen staan? Met deze schoenen kan dat letterlijk. Deze Superstar schoenen zijn precies dezelfde als de schoenen die Jack Rourke in de game draagt.

Grand Theft Auto IV

10 toffe game schoenen
Bovenstaande schoenen geven een subtiele hint naar GTA 4, maar de game is niet overdreven aanwezig. De woorden op de zijkant zijn gerelateerd aan de game en de skyline op de achterkant is van New York, waar GTA 4 zich afspeelt. Verder is de schoen, ook als je geen GTA fan bent, een musthave.

Call of Duty: Modern Warfare

10 toffe game schoenen
De10 toffe game schoenen wordt afgeloten met deze Modern Warfare schoen. Deze schoen is gemaakt door Daniel Reese, hij koopt normale Nikes en verandert deze in de mooiste creaties. Deze schoen is erg gedetailleerd, het is bijna niet te geloven dat je dit op een schoen kan maken. Waren er maar meer exemplaren van, want deze schoen is de droom van een Modern Warfare fan.

Populair Nieuws