10 toffe eigen gemaakte Dragon Ball FighterZ screenshots

Article
donderdag, 04 oktober 2018 om 10:16
xgn google image
Dragon Ball FighterZ is sinds 28 september uit op de Nintendo Switch. Uit onze review bleek eerder al dat ook deze versie van de geprezen vechtgame grafisch weer een plaatje is. Omdat een foto natuurlijk meer dan duizend woorden zegt, hebben wij de screenshot-knop flink wat keertjes ingedrukt. Dit is onze selectie van de tien tofste Dragon Ball FighterZ screenshots.

Goku Black

Wanneer Goku Black het strijdveld betreedt, is het oppassen geblazen. Deze bad guy uit Dragon Ball Super komt met zijn felroze haar misschien niet direct intimiderend over, maar schijn bedriegt. Deze bijzondere haarkleur is het directe effect van zijn Super Saiyan Rosé-vorm die hem over goddelijke krachten doet beschikken. Kort gezegd niet iemand om te onderschatten dus.
139998 1

Krillin ownen

Tegen een oppermachtig wezen als Goku Black maakt een aardbewoner als Krillin natuurlijk geen schijn van kans. Vooral niet wanneer Goku Black zijn krachtige Sickle of Sorrow-aanval gebruikt. Wanneer Goku Black deze aanval gebruikt, gaat hij zijn tegenstanders te lijf met een grote, roze zeis. Deze aanval schijnt zelf krachtig genoeg te zijn om een scheur aan te brengen in tijd en ruimte.
139999

Tri-Beam

Het is telkens weer een genot om een van de memorabele special attacks uit te voeren in Dragon Ball FighterZ. Een van die kenmerkende aanvallen is de Tri-Beam van Tien, welke hij al sinds de originele Dragon Ball-reeks gebruikt. Hoewel Tien tegenwoordig als een van de zwakkere Z Fighters beschouwd wordt, was hij ooit een geduchte rivaal van Goku. Zo wist hij in zijn eerste gevecht met Goku tijdens het 22e World Martial Arts Tournament zelfs de volledige arena op te blazen met zijn Tri-Beam.
140000

Solar Kamehameha

Als we het dan toch over kenmerkende aanvallen hebben, dan mag de legendarische kamehameha natuurlijk niet ontbreken. De kamehameha is natuurlijk een aanval die normaal gesproken door Goku en de overige Z Fighters gebruikt wordt, maar ook tegenstander Cell heeft deze aanval weten te kopiëren en zelfs perfectioneren. Cell stort hier al zijn energie in de krachtige Solar Kamehameha. Als we iets aan het gezicht van Cell kunnen aflezen, dan is het wel dat deze aanval behoorlijk wat schade gaat opleveren bij de tegenpartij.
140001

100% Frieza

De Frieza Saga is een van de meest legendarische, maar ook tergend lange saga's van Dragon Ball Z. De buitenaardse schurk Frieza is uitgegroeid tot een van de meest iconische bad guys uit alle Dragon Ball-reeksen en met goede reden. Frieza en Goku waren in hun gevecht constant aan elkaar gewaagd en liet beetje bij beetje meer van hun ware kracht zien. Hoewel de 100% Full Power-vorm van Frieza immens krachtig was, wist Goku hem uiteindelijk toch nog net op tijd te verslaan voordat de planeet Namek explodeerde.
140002 1

Oude rivalen

Ooit willen zien hoe een gevecht tussen de omnipotente Goku Black en Frieza eruit zou zien? In Dragon Ball FighterZ kun je deze droom werkelijkheid maken. De twee oude rivalen nemen het hier tegen elkaar op, maar waar Goku normaal een van de good guys is, heeft ook hij nu snode plannen. Wie van de twee bad guys zou dit gevecht winnen?
140003

Partners in crime

Hoewel Android 17 alleen als DLC-personage beschikbaar is, bestaat er toch een manier om hem mee te laten doen aan het gevecht zonder er geld voor neer te leggen. Wanneer je namelijk als Android 18 het gevecht aangaat, kun je haar partner in crime te hulp roepen. Samen laten ze hun tegenstanders alle hoeken van de ring zien. Hiermee bewijzen de androids dat je samen wel degelijk sterker staat.
140004

Gevecht der Super Saiyans

Het is misschien een beetje raar om het gevecht aan te gaan met je eigen zoon, maar voor een strijdlustige Saiyan als Vegeta maakt dat niets uit. Hoewel Gotenks technisch gezien een fusie tussen Trunks en Goten is, zal Vegeta nog steeds geen prijs winnen voor vader van het jaar. Net als in de Griekse mythologie vaak gebeurt, overstijgt de zoon zijn vader in dit verhaal, want samen weten Goten en Trunks de almachtige Super Saiyan 3-vorm te bereiken. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe jaloers en woedend Vegeta hiervan wordt.
140005 1

Special Beam Cannon

Toen Goku in een van de eerste afleveringen van Dragon Ball Z overleed, leek het heel even alsof onze eigen harten doorboord werden door een Special Beam Cannon. De speciale aanval van Piccolo stuurde zowel Goku als zijn broer Raditz direct naar het hiernamaals. Het is dan ook geen wonder dat de Special Beam Cannon een van de meest iconische aanvallen uit Dragon Ball is geworden. Om deze reden voelt het iedere keer weer geweldig om de aanval zelf uit te voeren.
140006

Super Saiyan 3 Goku Kamehameha!

Eerder zagen we al hoe Cell al zijn energie in een Kamehameha stopte, maar het blijft natuurlijk gewoon het allermooiste om te zien hoe Goku de krachtige energie-aanval uitvoert. Vooral in zijn Super Saiyan 3-vorm weet de aanval enorme schade aan te richten bij alle tegenstanders. Bovenmenselijke krachten met massale, destructieve potentie? Ja, graag!

Dragon Ball FighterZ screenshots

Dit waren de tien beste screenshots die wij zelf hebben gemaakt, maar met alle visuele pracht in Dragon Ball FighterZ is nog veel meer mogelijk. Op vrijwel ieder moment kun je wel een fantastisch kiekje maken van een van de legendarische Z Fighters of hun tegenstanders. Welk screenshot is jouw favoriet? Laat het ons vooral weten in de comments.