Top 10 onaangekondigde E3 2019 games - Deze titels willen we zien

  De lijst met bevestigde E3 2019 games wordt alleen maar groter, maar er zijn nog steeds titels waarvan we graag iets willen zien dit jaar. Sommige moeten we al jaren missen en andere zijn vervolgen op de gevestigde orde. Dit is onze top 10 met onaangekondigde E3 2019 games.

  10. Duke Nukem

  Hail to the king, baby! Wat ons betreft wordt het weer eens een keer tijd om kont te schoppen en op kauwgom te kauwen. De absolute baas op dit gebied is de actieheld Duke Nukem. Een nieuwe game met deze bevechter van buitenaards gespuis is dan ook onze eerste notering in de lijst met onaangekondigde E3 2019 games.

  Bethesda heeft met de nieuwe Doom en Wolfenstein: The New Order bewezen dat dit soort klassiekers uit de jaren 90 nog steeds relevant kunnen zijn. Duke Nukem is de missende schakel die het FPS-trio compleet kan maken. Het is alleen even afwachten of Gearbox Software hier net zo over denkt.

  9. Watch Dogs 3

  Er is al wat gelekt over het derde deel in de Watch Dogs serie, maar een concrete aankondiging is tot nu toe uitgebleven. Het gerucht gaat dat de game zich in Londen gaat afspelen en dat hij dit jaar nog uit gaat komen. Watch Dogs 3 hoort daarom zeker thuis in de Top 10 onaangekondigde E3 2019 games.

  Al deze geruchten wijzen erop dat de game tijdens de persconferentie van Ubisoft te zien zal zijn. We hadden gehoopt dat Watch Dogs 3 al bij de onaangekondigde E3 2018 games zou zitten, maar dit jaar lijkt het dan eindelijk zover. Ubisoft heeft waarschijnlijk wel wat in petto voor de nieuwe Watch Dogs en tijdens het evenement gaan we zien of ze dat nu willen delen.

  8. Assassin's Creed: Vikings

  De geruchtenmolen rondom titels van Ubisoft draaien overuren. Een The Division 2 teaser lijkt namelijk een geheime aankondiging voor een nieuwe Assassin's Creed te bevatten. Op een poster in de game staat een man met de bekende rode en witte kleuren van de serie. Daarnaast heeft hij ook nog eens het uiterlijk van een ruige viking.

  Zo goed als elk jaar verschijnt er wel weer een Assassin's Creed game in de schappen. Dit jaar hebben we al Assassin's Creed III Remastered gekregen, dus de kans is groot dat we het nieuwe deel eind dit jaar of begin volgend jaar kunnen verwelkomen. Het is dan ook een van onaangekondigde E3 2019 games die we graag willen zien.

  7. Donkey Kong Country 6

  De volgende game in onze top 10 onaangekondigde E3 2019 games is Donkey Kong Country 6. Zowel de Wii als de Wii U hebben een eigen deel in de serie gekregen en hoewel de Switch een port van Tropical Freeze heeft gekregen, mist er nog een deel dat exclusief voor de nieuwe Nintendo console is.

  De Switch is het perfecte platform voor een nieuwe Donkey Kong Country. Dankzij de Joycons kan je op elk moment met zijn tweeën door de levels heen rennen, rollen en springen als Donkey en Diddy Kong. Wij zeggen geen nee tegen een onthulling van een nieuw deel tijden de Nintendo Direct.

  6. Nieuwe Star Wars game

  Het is zo goed als zeker dat we Star Wars Jedi: Fallen Order gaan zien tijdens de E3 persconferentie van EA. Wij hopen dat het daar niet bij ophoudt. Het universum van Star Wars is groot genoeg voor veel meer titels en we hopen er nog een of twee meer te zien. Tot nu toe zijn er pas twee uitgekomen, dus het wordt tijd voor meer.

  In 2013 was de eerste teaser voor de Star Wars: Battlefront reboot en in zes jaar tijd hebben we alleen twee titels uit deze serie gezien. Verschillende projecten zijn geannuleerd en het is relatief stil rondom de activiteiten op het gebied van Star Wars games. Een nieuwe titel in dit universum staat dan ook op de zesde plek van de top 10 onaangekondigde E3 2019 games.

  5. F-Zero SX

  De Nintendo 64 had F-Zero X, de GameCube had F-Zero GX en in de arcade kon je met F-Zero AX aan de slag. Wij vinden het tijd voor een nieuw deel in deze futuristische serie van racegames. We snappen nu ook waarom het zo lang heeft geduurd: F-Zero WX voor de Wii of Wii U klinkt namelijk voor geen meter. F-Zero SX voor de Switch klinkt een stuk beter.

  Het laatste deel van de racegame stamt alweer uit 2003 en na zestien jaar mag daar wel eens verandering in komen. We zien onszelf al met meer dan duizend kilometer per uur over de sciencefiction banen scheuren terwijl een elektrische gitaar ons bij elke bocht begeleidt. Een nieuwe F-Zero mag niet ontbreken in de lijst met onaangekondigde E3 2019 games.

  4. Splinter Cell

  Sam Fisher, een van onze favoriete geheime agenten, lijkt al een aantal jaar in een coma te liggen. De laatste game uit de Splinter Cell serie stamt alweer uit 2013 en in de tussentijd is het wel heel erg stil rondom de spion. Zou hij zich zo goed hebben verstopt dat zelfs Ubisoft hem niet meer kan vinden?

  Even zonder dollen: een nieuwe Splinter Cell staat niet voor niets in onze top 10 onaangekondigde E3 2019 games. Nu Snake met pensioen lijkt te zijn, missen we een spion waarmee we ongezien langs vijanden kunnen sluipen. We hopen dat Ubisoft tijdens zijn persconferentie eindelijk een nieuwe game uit de serie laat zien.

  3. Banjo 6

  Bij Ubisoft ligt Sam Fisher in een coma, maar het kan erger. Microsoft lijkt Banjo en Kazooie al jaren geleden te hebben laten inslapen. Sinds 2008 hebben we niets nieuws vernomen van de beer en zijn gevleugelde kameraad. Daar mag tijdens de aankomende persconferentie van Microsoft wel eens verandering inkomen.

  Vorig jaar verraste Phil Spencer een hoop mensen met een andere klassieke game van Rare: Battletoads. Nu is het zaak om deze trend voort te zetten en met een nieuw deel in de Banjo serie op de proppen te komen. Banjo 6 verovert hiermee de derde plek in de top 10 onaangekondigde E3 2019 games.

  2. Geheim CD Projekt Red project

  Wie houdt er nou niet van een goede verrassing? Fans van CD Projekt Red in ieder geval wel, want ze waren zeer verrast dat de ontwikkelaar naast Cyberpunk 2077 met nog een game naar de beursvloer komt. Deze geheime game van het Poolse bedrijf verovert dan ook de tweede plek in de top 10 onaangekondigde E3 2019 games.

  Er is nog helemaal niets duidelijk over deze mysterieuze titel. Is het iets compleet nieuws? Een nieuw verhaal in de wereld van The Witcher? Of iets nog veel gekkers? We kunnen op dit moment alleen maar gissen. We zien de uiteindelijke aankondiging in ieder geval met veel plezier tegemoet.

  1. Valve games met het cijfer drie

  De meeste dreumesen van een jaar of één kunnen tot drie tellen. Het miljoenenbedrijf Valve lijkt die vaardigheid nooit te hebben ontwikkeld. Half-Life, Left 4 Dead, Portal, Team Fortress en DOTA zijn allemaal nooit verder gekomen dan een tweede deel. Half-Life 2 wist er nog twee aparte episodes uit te persen, maar daar houdt het ook wel bij op.

  De hoogste notering in de top 10 onaangekondigde E3 2019 games is dan ook een of meerdere Valve game(s) met het cijfer drie. Gabe Newell, baas van het bedrijf, zei vorig jaar dat Valve aan nieuwe titels aan het werken is, maar tijdens E3 2018 bleef het stil. We hopen dat het dit jaar anders gaat zijn.

  Top 10 onaangekondigde E3 2019 games

  Dit was onze lijst met de top 10 onaangekondigde E3 2019 games die we op de beurs willen zien. Naar welke van deze onaangekondigde games kijk je het meeste uit? Zijn er games waar je nog meer naar uitkijkt? Laat het ons weten in de reacties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.