10 mokken die perfect zijn voor gamers

Article
zaterdag, 19 februari 2022 om 15:00
bowser xl mokf1645011708
Deze week hebben we een lijstje gemaakt met 10 mokken die eigenlijk niet mogen ontbreken het bureau van gamers. Nu heeft geen mens 10 mokken nodig dus hebben wij het lijstje gemaakt zodat je zelf kan kiezen!
Het is een basisbehoefte voor elk mens op aarde, drinken. Of je nou 's ochtends vroeg een goede kop koffie nodig hebt om te functioneren, of 's avonds laat een kopje thee mee naar bed neemt. Het is iets waar wij als mens nou eenmaal afhankelijk van zijn. Nu is er helemaal niks mis met een standaard mok, omdat het simpel is en zijn taak doet.
Maar als je dan toch moet drinken, waarom zou je dat dan niet in stijl doen? Vandaag nemen we je graag mee in 10 gaming mokken die het hydrateren een stuk makkelijker zullen maken of ervoor zorgen dat je er tenminste cool uitziet.

Heat changing Bowser mok

Iedereen kent hem wel, de bad-guy van Mario die veel harten veroverde. Op de een of andere manier krijgt hij het elke keer weer voor elkaar om weg te glippen met princess Peach zonder dat iemand het doorheeft. Hoe hij die dit doet, weten we helaas niet, maar je kan Bowser wel vertegenwoordigen met deze mok. De mok heeft een mooi patroon in de kenmerken van Bowser en verandert zelfs bij hitte.
  • Haal de Bowser mok nu bij Nedgame voor 12,99!
infinity war gauntlet mokf1644924737

Infinity Gauntlet mok

Een van Marvel’s grootste successen was wel Avengers: Endgame. In de film waar onder meer Captain America en Black Widow de wereld proberen te redden tegen de grootste dreiging die de wereld ooit heeft gezien, Thanos met de infinity gauntlet. Hoewel je met deze mok misschien niet de Avengers zal oproepen zal je met slechts een knip van je vingers je koffie laten verdwijnen.
  • Haal de Infinity Gauntlet mok nu bij Nedgame voor 12,99!
hogwarts polyresin mokf1644925083

Hogwarts mok gemaakt van Polyresin

Soms haal je een mok niet om hoe praktisch hij is of hoe lekker hij drinkt maar om wat er op de mok staat. Deze mok is dan ook een must-have voor de Harry Potter fans. Op deze mok is met een 3D design Hogwarts afgebeeld op een rustieke manier en al gebruik je hem niet, staat hij prachtig in de kast.
  • Haal de Hogwarts mok nu bij Nedgame voor 29,99!
legend of zelda heart container mokf1644925193

Legend of Zelda Heart Container mok

Na een lange werkdag of een slechte ochtend heb je soms een oppepper nodig. Koffie is dan vaak een fantastisch redmiddel maar wat als het niet meer als genoeg voelt? Met deze Zelda mok in de vorm van een heart container hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Niet alleen kan je uit deze mok je koffie drinken, ook vergroot hij je health en kan je dan ook niet anders dan een boost krijgen.
  • Haal de Heart Container mok nu bij Nedgame voor 12,99!
world of warcraft bierpulf1645011817

World of Warcraft Bierpul

Oké we geven het toe, dit is geen mok. Maar we konden toch niet anders dan deze bierpull toevoegen. We beloven zo weer verder te gaan met een aantal vette mokken maar na een lange dag hard werken heb je ook wel een biertje verdiend. Hoe kun je na het zien van deze World of Warcraft bierpul ooit nog drinken uit een normaal bierglas? Voor de minderjarigen onder ons is er goed nieuws, hoewel het misschien een bierpul heet smaakt frisdrank er ook prima in!
  • Haal de World of Warcraft Bierpul nu bij Nedgame voor 14,99!
mario questionmark mokf1644925339

Nintendo Question block mok

Het leven kan raar lopen en je weet niet altijd wat je kan verwachten. Krijg je een super mushroom, een fire flower, wat coins of stoot je gewoon je hoofd? Met deze question block mok hoef je in ieder geval geen risico meer te nemen.
  • Haal de question block mok nu bij Nedgame voor 14,99!
keramische ewok mokf1644925455

Keramische Ewok mok

Zodra je het design van deze mok ziet begrijp je vast wel waarom hij het lijstje heeft gehaald. Deze vriendelijke kleine jager/verzamelaar is bekend onder de meeste Star Wars fans. Ewoks zijn met hun kleine postuur erg intelligente beesten en zullen op de hoek van je bureau je verzekeren van een glimlach.
  • Haal de Ewok mok nu bij Nedgame voor 19,99!
black ops perks mokf1645011794

Call of Duty Zombie Perks mok

Call of Duty Zombies, een waar spektakel voor veel Call of Duty spelers. Van het krijgen van de juiste wapens en het kiezen van de gepaste perks was het een avontuur vol spanning. Nu kun je terugkijken naar die nostalgische momenten met de perks van de gamemodus. Op deze mok staan een paar van de iconische perks waarvan je door de jaren heen hebt kunnen genieten.
  • Haal de Call of Duty mok nu bij Nedgame voor 9,99!
nuketown mokf1645011771

Call of Duty Nuketown mok

Om maar in de Call of Duty sfeer te blijven hebben we deze klassieke mok op de lijst staan. Ongetwijfeld de meest populaire map van de gehele franchise is toch wel Nuketown. Van een remaster tot het spelen van de map in zombie-modus hebben we veel kunnen genieten van deze map. Om je nog eens te herinneren aan de populatie van deze gebombardeerde map kun je nu deze mok scoren bij de Nedgame!
  • Haal de Nuketown mok nu bij Nedgame voor 9,99!
crash bandicoot fruit crate mokf1644925920

Crash Bandicoot, Fruit Crate Mug.

Om deze mini-tour vol nostalgie af te sluiten nemen we nog een laatste stop bij niemand minder dan Crash Bandicoot. Deze Bandicoot heeft ons door de jaren heen veel plezier mogen geven, van het racen tegen tegenstanders tot het breken van crates om zoveel mogelijk fruit te verzamelen. Daarom kan je nu deze kenmerkende fruit-crate mok halen!
Let wel op: het breken van de mok geeft je geen fruit, alleen een gebroken mok!
  • Haal de Fruit Crate mok nu bij de Nedgame voor 19,99!