10 Moederdag films op Netflix die je moet bekijken met je moeder!

Article
zondag, 13 mei 2018 om 13:43
beste moederdag films op netflix 131409 1
Heb je nog geen plannen voor moederdag maar wel zin om toch iets kleins te ondernemen met je moeder? Dan hebben we hier een paar moederdag films die je wel móét zien op moederdag.

1. Bridesmaids

De film Bridesmaids gaat over twee beste vriendinnen Lillian en Annie. Annie kan haar geluk niet op wanneer ze er achter komt dat haar beste vriendin Lillian gaat trouwen en ze ook nog eens gevraagd wordt als bruidsmeisje.
Ze is dolblij, maar dan komt ze er achter wat ze allemaal als bruidsmeisje moet doen. Als ze dan naar Las Vegas gaan, ontstaat er een gedoe wat ze nooit meer zullen vergeten.
131410

2. Mean Girls

De film Mean Girls draait om het hoofdpersonage Cady Heron, die net vanuit Afrika terug is verhuisd naar Amerika en geen idee heeft in wat voor wereld ze zal stappen. Op haar nieuwe school word ze geconfronteerd met het populairste meisje op school, Regina George, en word verliefd op haar ex-vriendje.
Hierdoor ontstaat er een onenigheid tussen de meiden en gaat het er hard aan toe, waardoor het schommelt met de reputatie van Cady. Ook deze film is een komedie, die het waard is om naar te kijken.

3. Big Momma's House

FBI-agent Malcolm Turner moet een beruchte bankovervaller zien op te pakken. De FBI weet vrij zeker dat de overvaller naar de grootmoeder van Sherry zal gaan en hebben daarom daar al een team agenten klaar staan voor het huis. Dan blijkt dat de grootmoeder op vakantie gaat en moet Malcom in haar schoenen treden zodat ze de overvaller kunnen pakken, maar dit word moeilijk wanneer hij verliefd wordt op Sherry.
131416

4. P.S I Love You

Deze romantische drama gaat over Holly en haar man Gerry. Gerry komt te overlijden door een hersentumor waardoor Holly haar leven in elkaar stort. Maar dit blijkt niet het einde te zijn.
Gerry heeft namelijk verschillende brieven achtergelaten voor Holly zodat ze haar leven weer een beetje op de rit krijgt en weer begint te genieten van het leven. Bij P.S I love you kan je zeker een doos tissues klaarzetten, want het kan zo zijn dat je nog een traantje moet wegpinken.
131432

5. Grease

Iedereen kent de film Grease wel. Maar zelfs al heb je hem al gekeken, hij is het waard om nog een keer te bekijken! Grease gaat over Danny en Sandy, die zomerliefdes van elkaar zijn.
Ze dachten elkaar nooit meer te zien, maar Sandy verhuist en komt op school bij Danny, die niet weet hoe hij er op moet reageren. Aan de ene kant wilt hij met Sandy zijn, maar aan de andere kant wil hij zijn reputatie hoog houden.
131434

6. 12 Years a Slave

Solomon Northup woont als vrij man met zijn gezin in Saratoga Spring en verdient zijn geld als violist op feesten. Als hij een aanbod krijgt om in Washington te spelen, neemt hij deze natuurlijk aan, maar hier wordt hij gedrogeerd en als slaaf verhandeld.
Hij komt terecht op een katoenboerderij waar alle slaven behandeld worden als beesten die door moeten werken tot ze er letterlijk dood bij neer vallen. Solomon beseft zich dat als hij niets onderneemt, hij hier de rest van zijn leven zou doorbrengen. Dus doet hij een poging tot ontsnapping.
131440

7. Billy Elliot

De film Billy Elliot gaat over een jongetje, Billy, die door zijn vader op de sport boksen is gezet. Billy vind dit alleen helemaal niet leuk en wil veel liever balletdansen. Zijn vader is het hier absoluut niet mee eens en laat dat ook merken, terwijl Billy zijn droom volgt en zich steeds verder in de dans ontwikkeld. Dit is een van de echte moederdag films waar je helemaal in kan gaan zitten.
131441

8. Forrest Gump

Deze film gaat over Forrest Gump, een simpele ziel met een laag IQ. Hij heeft beenbeugels gekregen omdat hij problemen heeft met lopen, maar hierdoor wordt hij wel veel gepest.
Hij raakt bevriend met Jenny, wat zijn grote liefde wordt. Forrest gaat kijken wat hij allemaal fysiek kan doen ondanks zijn lastige positie in het leven. Zo neemt hij deel in American football en belandt hij in het leger.
131442

9. A Girl Like Her

In deze film volgen we de zestienjarige Jessica Burns, die erg hevig gepest wordt op haar school. Zij besluit een poging tot zelfmoord te doen, maar deze mislukt. Ze krijgt de aandacht van een journalist, die haar met een verborgen camera naar school stuurt zodat ze het pestgedrag van de populaire Avery Keller kan bekijken en hier iets mee kan doen. Deze indrukwekkende film is een echte aanrader om op moederdag te bekijken.
Deze film kun je nog net meepakken, want hij wordt binnenkort verwijderd van Netflix.
131462

10. The Theory of Everything

The Theory of Everything gaat over het leven over Stephen Hawking. In de film wordt getoond hoe zijn leven liep, van zijn liefde voor zijn vrouw Jane, naar het krijgen van zijn diagnose, de verslechtering van zijn ziekte, zijn grote doorbraken en zijn dieptepunten. De film beschrijft zijn leven op een enorm mooie wijze, waardoor je ook in de film getrokken word.

Goede Moederdag films op Netflix

Als het goed is, zou je met deze moederdag films eventjes vooruit moeten kunnen. Samen met de moeder kun je in plaats van er op uit te trekken, lekker op de bank blijven zitten en genieten van deze moederdag films.
Genoeg moederdag films om te kijken maar nog geen cadeau voor je moeder? Hier zijn 10 moederdag cadeautips! Als je op zoek bent naar meer mooie films, hebben we hier een lijst met emotionele films op Netflix.