Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Steven

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Total War Saga: Thrones of Britannia

  Ik heb donderdagavond m'n eerste campaign van Thrones of Britannia uitgespeeld, en het middeleeuwse Engeland gezuiverd van rovende Vikings. Als door en door Total War fanboy was ik zielsgelukkig toen ik de game opstartte, en in eerste instantie leek alles ook helemaal perfect. De graphics zien er gelikt uit en het geluid is het beste dat ik ooit in een Total War game heb gehoord.

  Helaas is de campaign erg makkelijk en zitten er nog een aantal irritante bugs in het spel, plus een paar features waarvan ik niet snap dat ze erin zijn gestopt. Ook mist het spel diversiteit in de verschillende facties. Volgende week ga ik denk ik maar eens kijken of het moeilijker is om Engeland te plunderen en in brand te steken als de Vikings.

  total war gekocht

  Roy

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Tales From The Borderlands

  Ik heb Tales from the Borderlands opnieuw uitgespeeld, ditmaal met vriendin. De ideale game om samen te doorlopen en de controller om de paar scènes door te geven. Heb weer ontzettend van genoten van de droge humor, omdat ik het meeste was vergeten. Tales from the Borderlands is verreweg het beste wat Telltale heeft gemaakt!

  tales from the borderlands gekocht

  Laura

  Gekocht: Odin Sphere Leifthrasir
  Uitgespeeld: -

  Nadat ik laatst onder andere Muramasa Rebirth had aangeschaft in de PlayStation Store sale en deze meteen had uitgespeeld, besloot ik op de laatste dag van de sale ook nog Odin Sphere voor mijn PS Vita aan te schaffen. Deze game is gemaakt door dezelfde ontwikkelaar, Vanillaware, en dat is te merken! Beide games onderscheiden zich vooral door de prachtige graphics, waarbij de achtergronden vooral vaak verbazingwekkend mooi zijn. Heel veel heb ik de game helaas nog niet kunnen spelen, maar dat komt vast nog wel.

  odin sphere gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.