Luxe kerstcadeaus - Een lijstje met 10 toffe cadeautips!

Article
maandag, 21 december 2015 om 10:14
xgn google image
Sinterklaas heeft inmiddels ons land weer verlaten en de grootste feestdag van het jaar komt steeds dichterbij: Kerst! Zoek je nog toffe cadeaus? Wij hebben hier een lijstje opgesteld met 10 toffe luxe kerstcadeaus. Je moet dus wat dieper in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat!
Wil je dit jaar goed uitpakken met Kerst, maar weet je niet waar je moet zoeken? Geen paniek, daarom hebben wij dit lijstje in elkaar gezet. Je vindt hier een overzicht van verschillende toffe luxe cadeaus, die wat meer geld kosten dan de 'normale' cadeaus. Denk hierbij dus aan minstens 50 euro en geen maximum bedrag.
Bekijk hier snel een overzicht van deze 10 toffe luxe kerstcadeaus! Zit er wat voor jou tussen?

10. Sennheiser HD47i koptelefoon

Genieten van muziek gaat het beste met een goede koptelefoon. Het kan soms lastig zijn deze te vinden: het aanbod is zo groot en divers, dat je eigenlijk niet echt weet waar je moet zoeken tenzij je precies weet wat je wilt. Om je hierbij te helpen hebben we een goede koptelefoon voor je uitgezocht!
Zo is er de Sennheiser HD 471i, een comfortabele koptelefoon waar mooi en helder geluid uitkomt. Voor deze headset betaal je 99 euro, wat nog prima te doen is qua prijs voor een goede hoofdtelefoon. Met de prijs-kwaliteit verhouding zit het in ieder geval goed en voor meer informatie kan je terecht in onze review.

9. Jaarabonnement Xbox Live Gold of PlayStation Plus

Gamen is het leukste wanneer je de mogelijkheid hebt om online te gaan. Om online multiplayer te spelen of om gebruik te maken van andere online functies, heb je tegenwoordig voor zowel PlayStation als Xbox een abonnement nodig.
Wil je een gamer blijmaken, dan valt een abonnement voor Xbox Live of PSN altijd goed in de smaak. Zeker wanneer het om een jaarabonnement gaat: zo kan de gamer weer een jaar lang volop gamen zonder zorgen. Voor een jaarabonnement voor Xbox Live Gold betaal je ongeveer 50 euro en voor een jaarabonnement PlayStation Plus betaal je rond de 50 euro. Voor beide abonnementen geldt dat de prijs kan variëren tussen 40 en 60 euro, afhankelijk van waar je deze koopt.

8. Apple Watch

Voor de echte tech-geek die de nieuwste gadgets wil hebben, is een smartwatch een perfect cadeau. De Apple Watch verscheen halverwege dit jaar in Nederland.
Dit apparaat is gebruikt om je leven een stuk makkelijker te maken: je beschikt opeens over een gigantisch aantal nieuwe mogelijkheden en het vormt een enorm handige toevoeging aan je dagelijkse leven. Zo kan je bijvoorbeeld bellen wanneer je handen even niet vrij zijn of je muziek op afstand bedienen. Voor meer informatie kan je terecht in onze review: wij beoordeelden de Apple Watch met een 8.5!
Een Apple Watch is verkrijgbaar in verschillende variaties en prijsklassen. Voor de Apple Watch Sport betaal je tussen de 419 euro en 469 euro en voor de Apple Watch betaal je tussen de 669 euro en 1169 euro. Voor de Apple Watch Edition moet je net even wat meer geld neerleggen: je betaalt hier tussen de 11200 euro en 18400 euro voor.

7. Raumfeld Soundbar

Een soundbar is een ideaal cadeau voor de liefhebber van goed geluid. Een film kijken is nu eenmaal een veel toffere ervaring wanneer je helemaal op kan gaan in de geluidseffecten. Een game spelen wordt ook een stuk levendiger dankzij goed geluid.
De Raumfeld Soundbar is de nieuwste soundbar van Raumfeld (zusterbedrijf van Teufel). Deze soundbar heeft een zeer stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in wit of zwart. Bovendien krijg je een dikke subwoofer bij de soundbar plus een module om deze draadloos te maken via Wifi. De soundbar zelf is gemakkelijk aan te sluiten op je televisie en simpel in te stellen. Niet voor niets kwam de Raumfeld Soundbar bij ons uit de test als beste soundbar van dit moment!
Je mag er wel wat geld voor neerleggen: de soundbar kost namelijk 1249 euro. Maar dan heb je wel erg gelikt geluid en een heel erg tof kerstcadeau!

6. Star Wars droid

Zoek je een tof cadeau voor een Star Wars fan? Dan kan je eigenlijk niet misgaan met deze geniale Star Wars droid. Elke fan droomt ervan om over zijn eigen droid te beschikken en dat kan nu! De SPHERO BB-8 droid is namelijk een replica van de BB-8 droid uit de nieuwste Star Wars film The Force Awakens.
De SPHERO BB-8 droid is een drone die je kan besturen met behulp van je smartphone of tablet. Bovendien beschikt de droid over een adaptive personality, wat inhoudt dat het gedrag van de droid zich aan jou aanpast: hoe tof is dat? Ook herkent de BB-8 droid jouw stem en zal deze ernaar luisteren.
Kortom: voor de Star Wars of gadgetfan is de SPHERO BB-8 droid een ultiem cadeau. Je betaalt er 169 euro voor.

5. New Nintendo 3DS

Voor de speciale gamer in je leven wil je met een speciaal cadeau komen. Of je bent zelf de speciale gamer in je leven en je verwent jezelf stiekem, dat kan natuurlijk ook. Desalniettemin, de New Nintendo 3DS is een perfect cadeau voor iedereen die houdt van een goede handheld. Op deze manier heb je je favoriete games altijd op zak en kan je overal en altijd gamen!
De New Nintendo 3DS is de nieuwste versie van de Nintendo 3DS handheld (vandaar de naam) en beschikt over een hoop nieuwe functies. Zo beschikt deze handheld over grotere schermen, een verbeterde 3D-weergave, een nieuw design en nieuwe besturingsmogelijkheden. Bovendien kan je het uiterlijk van de New Nintendo 3DS naar wens aanpassen met toffe verwisselbare faceplates!
Voor een New Nintendo 3DS betaal je 170 euro en voor de New Nintendo 3DS XL betaal je 200 euro.

4. Microsoft Surface Pro 4

De Surface Pro 4 is het nieuwste tablet van Microsoft en is sinds november verkrijgbaar in Nederland. Dit is een ideaal cadeau voor iedereen die een goede tablet of een laptop voor onderweg zoekt. De Surface Pro 4 mag dan namelijk wel een tablet zijn, maar van binnen is het eigenlijk bijna een laptop, zeker de duurdere versies. Alleen is de Surface veel handiger om even gemakkelijk mee te nemen in plaats van een laptop, ideaal dus!
De Surface Pro 4 is in verschillende variaties verkrijgbaar qua specificaties, die allemaal een ander prijskaartje hebben. Zo heb je de goedkoopste versie voor 999 euro. Dit is de Surface Pro 4 Core M met 128GB intern geheugen en 4GB werkgeheugen. De duurste versie is de Surface Pro 4 Core i7, met 512GB intern geheugen en 16GB werkgeheugen, voor deze versie betaal je 2499 euro.

3. New-gen console

Zoek je een cadeau voor een fanatieke gamer die nog steeds elke dag gebruik maakt van zijn of haar PS3, Xbox 360 of Wii? Dan is een new-gen console het perfecte cadeau. Een upgrade naar de huidige generatie consoles mag wat prijzig zijn, maar brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo kan je de nieuwste games blijven spelen, die er bovendien stukken beter uitzien én fijner spelen!
Voor een Xbox One met controller en een nieuwe game betaal je op dit moment bij bol.com slechts 329 euro. Dit is een goede deal aangezien de prijs van een Xbox One console ook op de 329 euro ligt. Schaf je liever een andere bundel aan, dan kan je voor inspiratie ook even ons artikel bekijken met de beste Xbox One najaarsbundels.
Een PlayStation 4 console schaf je al aan voor 299 euro. Heb je liever een bundel met een of meerdere games? Dan kan je terecht in ons artikel met de beste najaarsbundels voor de PS4.
Voor een Wii U betaal je 289 euro of je kan kiezen voor een voordeelbundel. Deze bevat een Wii U samen met een game naar keuze voor 309 euro.

2. ASUS GL552 gaming laptop

Een van de vele vette dingen aan gamen is dat het in alle soorten en maten kan. Zo heb je natuurlijk enorm veel keuze aan apparaten om op te gamen (zie de vorige cadeautips): game je het liefst op console, handheld of toch liever PC? Voor die laatste categorie gamers is deze ASUS GL552 gaming laptop een perfect cadeau. Ook is het een heel tof kerstcadeau voor consolegamers die wel eens willen beginnen aan het gamen op de PC.
Je bent hier wel wat meer geld voor kwijt, maar dan heb je ook wat! De laptop komt in drie variaties met elk een verschillend prijskaartje: zo heb je er een voor 999 euro, voor 1299 euro en voor 1899 euro. Hierbij geldt dat hoe meer je betaalt, hoe beter de specs zijn.
De ASUS GL552 van 1299 euro beschikt over een Intel Core i7-6700HQ processor, 16GB RAM werkgeheugen, 1TB harde schijf, 128GB SSD schijf en een NVIDIA GeForce GTX 960M grafische kaart met 2GB VRAM geheugen. Dit alles wordt weergegeven op een 15,6 inch scherm van 1920x1080 pixels.

1. iPhone 6S en 6S Plus

Kan degene voor wie je een tof kerstcadeau zoekt wel een nieuwe telefoon gebruiken? Wat dacht je dan van een upgrade naar de nieuwste iPhone, de 6S of de 6S Plus? Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen, vooral wanneer de persoon in kwestie al over een of meerdere Apple producten beschikt.
De nieuwste telefoon van Apple is uitgerust met een A9 processor, een grafische chip die 90 procent sneller is, een verbeterd touchscreen met 3D-Touch functie en een 12 megapixel camera. De iPhone 6S en 6S Plus zijn in verschillende variaties verkrijgbaar, namelijk met 16GB, 64GB of 128GB aan interne opslag.
Voor de iPhone 6S betaal je 749 euro, 859 euro of 969 euro afhankelijk van de opslagruimte die je kiest. Voor de iPhone 6S Plus betaal je 859 euro, 969 euro of 1079 euro, ook afhankelijk van het aantal GB's dat je kiest aan opslag.

Populair Nieuws

Laatste Reacties