Top 10 goedkope PlayStation 4 games voor onder de kerstboom

  Sinterklaas is het land uit en de volgende feestdagen staan alweer voor de deur. Bij sommigen zal de kerstboom misschien al staan en daar moeten natuurlijk wel wat cadeautjes onder. Hier kun je 10 goedkope PlayStation 4 games vinden die deze taak kunnen vervullen. Games die rond de 20 euro kosten!

  Heb jij je verlanglijstje nog niet gemaakt of weet je gewoon niet wat je erop moet zetten, dan gaan wij je helpen. Hier vind je een lijst met 10 goedkope PlayStation 4 games die je op je verlanglijstje kunt zetten.

  10. Driveclub

  Het race-experiment van Sony, wat door veel fans niet even goed werd ontvangen is Driveclub. Sindsdien heeft Sony er alles aan gedaan om de game te verbeteren en dat is goed gelukt. Na flink wat ontwikkelen is Driveclub beter dan ooit. Met heel wat tracks om overheen te rijden in verschillende realistische auto's, kun jij je tijdens de kerst zeker bezighouden. Mocht je PlayStation VR hebben, dan is er ook nog een VR-versie verkrijgbaar die de races nog realistischer laten voelen.

  Driveclub is voor €19,99 te koop bij bol.com.

  9. Tom Cancy’s The Division

  Tom Clancy’s The Division kwam begin dit jaar uit en blijft nog steeds beter worden. Deze open-world shooter speelt zich af in een in sneeuw verhuld New York, dat helemaal versierd is met kerstverlichting. Er is dus geen betere game om onder de kerstboom te vinden, waarmee je ook nog in de kerstsfeer komt.

  Je kunt Tom Cancy’s The Division vinden voor €24,00 bij Media Markt.

  8. Killzone: Shadow Fall

  Met Killzone: Shadow Fall mogen we wel spreken van Hollands Glorie, de game werd namelijk gemaakt in Amsterdam. Hoewel de game een PlayStation 4 launchtitel was, is Shadow Fall nog steeds een van de betere shooters op het platform. Met prachtige visuals en een goed verhaal is Killzone: Shadow Fall een perfect kerstcadeau.

  Killzone: Shadow Fall is voor €19,99 te koop bij Media Markt.

  7. inFAMOUS First Light

  inFAMOUS First Light werd als standalone DLC uitgebracht voor inFAMOUS Second Son. First Light functioneert als een prequel voor Second Son en dus hoef je er niets van te weten. In First Light speel je als Fetch in een prachtig verbeeld open-world Seattle. Ook zit er in First Light een nieuwe arena battlemodus die je telkens opnieuw kunt spelen, om zo steeds een betere score te halen.

  inFAMOUS First Light is voor €24,99 te koop bij Otto.

  6. Deadpool

  Deadpool kwam al eerder naar PlayStation 3 en Xbox 360, maar op de PlayStation 4 ziet de game er toch net even iets beter uit. Als je de Deadpool film leuk vindt, dan kan het niet mis gaan als je de Deadpool game voor kerst vraagt. De game heeft namelijk alle humor die Deadpool ook in de comics heeft en is niet bang om hier nog een schepje bovenop te doen. Met Deadpool hack 'n slash je jezelf een weg door allemaal vijanden, terwijl hij nog leuke opmerkingen maakt ook.

  Deadpool is te verkrijgen bij Nedgame voor €22,00.

  5. Tales from the Borderlands

  Tales From The Borderlands is de Telltale Games verbeelding van de populaire Borderlands wereld. Toch hoef je niets te weten van Borderlands om uiterst geamuseerd te zijn door alle personages die in de game te vinden zijn. Heb je Borderlands wel gespeeld, dan zul je veel bekende gezichten tegenkomen op je avontuur.

  Tales From The Borderlands is voor €20,99 te koop bij Intertoys.

  4. Dishonored The Definitive Edition

  Dishonored 2 is pas uit en dus is er geen betere tijd om het vorige deel nog eens te bezoeken of om te beginnen aan de franchise. Met Dishonored The Definitive Edition ben je helemaal klaar om in Dishonored 2 te springen. Daarnaast is het een uitermate goed cadeau als je net aan de serie wil gaan beginnen.

  Dishonored The Definitive Edition is te koop bij Media Markt voor €17,99.

  3. The Last of Us: Remastered

  The Last of Us is gemaakt door de makers van Uncharted, namelijk Naughty Dog. Alles wat ze van Uncharted heeft geleerd, heeft ze in The Last of Us toegepast. Alles is in een ander jasje gestoken. Je bent namelijk niet op jacht naar schatten, maar probeert te overleven in een wereld vol geïnfecteerde mensen. Nu The Last of Us Part II is aangekondigd, is dit natuurlijk een perfect moment om om het eerste deel te bezoeken.

  The Last of Us Remastered is voor €28,00 te koop bij Nedgame.

  2. The Elder Scrolls Online

  Heb je dit jaar de Skyrim remaster gekocht, maar kun je geen genoeg krijgen van de wereld van The Elder Scrolls? Dan is The Elder Scrolls Online misschien wel iets voor jou. In deze gigantisch grote wereld is van alles te beleven en met elke update wordt er meer aan de game toegevoegd. Wanneer je The Elder Scrolls Online hebt, zul je altijd wel wat te doen hebben in de wereld van Tamriel.

  Je kunt The Elder Scrolls Online vinden bij Media Markt voor €18,00.

  1. inFAMOUS Second Son

  inFAMOUS Second Son is de derde inFAMOUS game die is uitgekomen en is net als zijn voorgangers ontwikkeld door Sucker Punch. In inFAMOUS Second Son speel je als Delsin Rowe, die superkrachten heeft gekregen. Ga met Delsin op avontuur en leer hoe hij zijn krachten onder controle kan krijgen. Onderweg zul je verschillende keuzes moeten maken, die je ofwel het goede pad of het slechte pad op kunnen sturen.

  inFAMOUS Second Son is voor €22,00 te koop bij Nedgame.

  Tales from the Borderlands

  Verkijgbaar vanaf 25 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.