De beste multiplayer games in 2018 om in de gaten te houden!

Article
woensdag, 08 augustus 2018 om 16:58
xgn google image
Dit zijn de beste multiplayer games in 2018 die nog uit moeten komen. Er gaat niets boven een lekker potje gamen met wat vrienden en dat is wat je de rest van dit jaar nog kunt doen. De beste multiplayer games die nog uit moeten komen, geven je genoeg variatie om het nog moeilijk te maken voor welke je kiest.
Dit zijn de games waarvan je handen nu al beginnen te jeuken, omdat je niet kunt wachten om je vrienden in te maken. Het is tijd om ze met de beste multiplayer games in 2018 te vernederen. Begin maar alvast met het oefenen van, zodat je zeker weet dat je zelf niet verliest.

Battlefield V

In Battlefield V wordt de Eerste Wereldoorlog ingeruild voor de Tweede Wereldoorlog en dat belooft veel goeds. Knallen als, of tegen de Nazi's heeft er nog nooit zo mooi of realistisch uit gezien dankzij de Frostbite engine. Toch is er meer dan alleen visuele pracht en praal waardoor je uit kunt kijken naar deze titel.
Het belooft namelijk op verschillende manieren één van de beste multiplayer games in 2018 te worden, want de multiplayer modus van het spel is niet de enige waarin je kunt knallen met vrienden. Je kunt namelijk ook de gloednieuwe Battle Royale modus proberen waarin je maar één doel hebt. Overleven.
Battlefield V is vanaf 19 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137075

Call of Duty: Black Ops 4

Als je geen zin hebt om te schieten in het tactische speelveld van Battlefield of geen trek hebt in de Tweede Wereldoorlog kun je dit najaar ook lood pompen in Call of Duty Black Ops 4. De titel van ontwikkelaar Treyarch richt zich dit jaar meer dan ooit op multiplayer, want de traditionele campaign is geschrapt in Black Ops 4. In plaats daarvan komt Blackout, een Battle Royale modus die al het bekende van Black Ops met zich mee zal brengen.
Toch houdt het bij deze twee multiplayer modi nog niet op. Zoals gebruikelijk is voor Black Ops is er namelijk ook een Zombies modus waarin je met vrienden de ondoden opnieuw van kant kunt maken. Black Ops 4 lijkt dan ook één van de beste multiplayer 2018 games te worden dankzij de variatie aan multiplayer ervaringen.
Call of Duty Black Ops 4 is vanaf 12 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137076

Fallout 76

Dat dit een groot jaar voor multiplayer is, blijkt ook uit dat Fallout een op multiplayer gerichte game gaat krijgen. Als Vault Dweller uit Vault 76 mag je als één van de eerste mensen de ruïnes van de oude maatschappij ontdekken en dat alles in West-Virginia. Het klinkt als een echte singleplayer Fallout game, maar niets is minder waar.
In de wereld kom je namelijk andere spelers tegen met wie je op avontuur kunt gaan. Ga tezamen op avontuur of begin gezamenlijk de wereld te herbouwen, het kan allemaal. Je kunt elkaar zelfs van kant maken om jezelf alleen maar beter te maken, dus voel je nooit te erg op je gemak. Je hoeft je alleen op je gemak te voelen met dat de game één van de beste multiplayer 2018 games lijkt te worden.
Fallout 76 is vanaf 14 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137077

FIFA 19

Je mag buiten op het echte gras dan wel geen uitblinker zijn in een voetbalwedstrijd, maar met een goed potje FIFA laat je jouw talent zien. FIFA is namelijk snel op te pakken en dat kan maar zo komen doordat je niet kilometers over een veld hoeft te rennen. Dit doen de virtuele professionals wel voor je die je simpelweg met de controller kunt besturen.
Dat zal in FIFA 19 ongetwijfeld niet anders zijn en zelfs als je het zat wordt om met de klassieke teams te spelen, is er een oplossing. Met FIFA Ultimate Team kun je namelijk het ultieme droomteam samenstellen door langzaam maar zeker je team uit te breiden met nieuwe spelers. Het lijkt er in ieder geval op dat FIFA 19 een ieder weer een jaartje zoet gaat houden. Zo ook met nog betere gameplay en dat maakt het één van de beste multiplayer 2018 games.
FIFA 19 is vanaf 28 september verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC en Nintendo Switch.
137078

Red Dead Redemption 2

Op het eerste gezicht zou je niet aan Red Dead Redemption 2 denken als we het over de beste multiplayer 2018 games hebben. Het is immers een groot avontuur in het wilde westen dat je met Arthur Morgan gaat beleven. Toch gaat Red Dead Redemption 2 een multiplayer modus krijgen, waarover nog maar weinig details bekend zijn gemaakt.
Rockstar Games is namelijk geen onbekende op het gebied van multiplayer games, zoals met GTA 5 al duidelijk werd gemaakt. GTA Online is tot op de dag van vandaag nog extreem populair en als Rockstar diezelfde magie weet te vinden voor de Online modus van Red Dead Redemption 2, belooft dat veel goeds. Al helemaal als de stroom aan nieuwe updates net zet zolang aan wordt gehouden als bij GTA Online, want die draait daar nog steeds goed door.
Red Dead Redemption 2 is vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.
137079

SoulCalibur VI

Er gaat niet boven een klassiek handgemeen en nergens zul je dat zo goed terugvinden als in SoulCalibur VI. Het belooft weer een flink gevecht te worden, waarbij goede timing het verschil kan maken tussen winst en verlies.
Daarnaast is er een scala aan keuze met wie je het gevecht aan wilt gaan dankzij een scala aan bekende gezichten. Zo zijn Mitsurugi, Taki en Siegfried van de partij, maar daar blijft het niet bij. Er zal ook een aantal personages zijn dat een gastoptreden maakt, zoals Geralt of Rivia uit The Witcher.
SoulCalibur VI is vanaf 19 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137080

Super Mario Party

Het is niet alleen maar vechten geblazen of elkaar overhoop schieten. Dit jaar kun je met Super Mario Party namelijk ook losgaan in een competitie vol mini-games. Het is tijd om een lekker bordspel te doen met Mario op de televisie of het kleine scherm van de Switch.
Door middel van een stevige dosis lokale co-op kun je met maximaal vier man op de bank genieten van elkaars gezelschap. De vraag is alleen of dat erg lang gaat duren, want met de mini-games kunnen de gemoederen nogal hoog oplopen. Het kan maar zo een intens feest worden, maar dat maakt het juist één van de beste multiplayer games in 2018.
Super Mario Party is vanaf 5 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
137081

Super Smash Bros. Ultimate

Aan het einde van het jaar kun je losgaan met de grootste Smash Bros ooit en als je de games ooit gespeeld hebt, zit je al goed. Alle personages die ooit speelbaar waren keren namelijk terug voor het nieuwe deel. Dit is alleen niet de enige reden waarom het één van de beste multiplayer games in 2018 te worden.
De game wordt namelijk ook uitgebreid met nieuwe personages, zoals de Inklings en Ridley uit Metroid. Daarnaast maken Echo Fighters hun opwachting, waardoor verschillende personages aan elkaar gekoppeld worden vanwege de gelijke moveset. Hierdoor belooft de game nog meer personages te krijgen, zoals Daisy. De grootste Smash ooit dus!
Super Smash Bros. Ultimate is vanaf 7 december verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

De beste multiplayer games in 2018 om naar uit te kijken

Nu weet je wat de beste multiplayer games in 2018 zijn om naar uit te kijken. Er rest je nu nog maar één ding te doen en dat is oefenen tot je vierkante ogen hebt. Dan weet je zeker dat je met een flink voordeel de strijd aangaat met je vrienden. Mocht je niet zoveel hebben met multiplayer games, kun je natuurlijk ook lezen over de beste 2018 games die nog uit moeten komen of kun je lezen over de open wereld games die er nog aan komen dit jaar.