Tien Fortnite Fails - Deze mensen bakken er echt niks van

Article
woensdag, 18 april 2018 om 15:44
xgn google image
In een spel waar je constant tegen tientallen anderen aan het strijden bent om de beste uit een lobby te worden, is het geen geheim dat er veel verloren én gefaald wordt. Soms is het misschien handiger om te accepteren dat dit Battle Royale genre niet voor jou geschikt is. Daarom hebben we een compilatie gemaakt van 10 van de meest uitzonderlijke fortnite fails.
Fortnite: Battle Royale, voor hen die onder een steen leven, is een vrij nieuw spel wat het Battle Royale thema gerevolutioneerd heeft. Het spel speelt als een third person shooter, wat betekent dat de camera gepositioneerd is achter de speler en dus niet vanuit het kijkpunt van de speler.

In de Battle Royale Mode word je, samen met 99 andere online spelers via een bus op een eiland gegooid die vol ligt met wapens en materialen. De bedoeling hiervan is dat je aan de hand van deze wapens en materialen je tegenstanders moet zien te overmeesteren door hun proberen te slim af te zijn. Het spel is te spelen zowel solo, als in duo's of in een groep van maximaal vier personen.

10 Grappige Fortnite fails

In onze top 5 tofste Fortnite video's hadden wij al eerder de pro's in het spotje gezet, maar nu is het tijd om eens goed te lachen over hoe deze mensen erin slagen om op de meest wonderbaarlijke manieren te falen. Omdat het vrijwel onmogelijk is altijd te winnen en er op Fortnite best wel een aantal spelers die het spel misschien beter links kunnen laten liggen levert dat voor een hoop hilarische momenten op. In de video hierboven zie je 10 van de grappigste Fortnite fails die wij tot nu toe hebben gezien.

Kan jij zelf wel wat tips gebruiken? Lees dan hier onze 5 Beste Fortnite Tips