De 10 favoriete personages uit La Casa de Papel

  Het is bijna zo ver. Het vierde deel van La Casa de Papel komt op 3 april op Netflix. De Spaanse serie die in 2017 begon is een enorm populaire serie met veel goede personages die de serie nog beter maken. Dit zijn de tien favoriete personages uit de Spaanse Netflixserieserie.

  Netflix Media Center

  Tokio

  Tokio, ook wel bekend als Silene Oliveira is één van de hoofdpersonages uit de Spaanse serie. Tokio is onvoorspelbaar en dat kan vaak voor problemen zorgen tijdens overvallen. Ze wil graag een vrije vogel zijn die haar eigen problemen kan oplossen. In de serie is ze tot over haar oren verliefd op Rio en heeft ze alles voor hem over. Tokio wordt gespeeld door de 30- jarige Úrsula Corberó.

  Netflix Media Center

  Lisboa

  Raquel Murillo is overgestapt naar de dark side. Dankzij Raquel, oftewel Lisboa heeft El professor hier en daar wat fouten gemaakt. Lisboa deed eerst onderzoek naar de grote gijzeling en werd ook verliefd op El Professor. Lisboa wordt gespeeld door Itziar Ituño. Naast La Casa de Papel is Itziar veel bezig met theater en is ze ook bekend als zangeres van drie bands.

  Netflix

  El Professor

  El Professor is het meesterbrein van alle overvallen en gijzelingen. Die misdaden plant hij niet voor niets en hij bedoelt het juist goed. Hij doet het namelijk allemaal voor een familielid. Als er iets misgaat geeft hij altijd de schuld aan zijn handlangers die de overvallen uitvoeren. Ondanks dat El Professor op de achtergrond blijft, maakt hij zelf de meeste fouten. El Professor wordt gespeeld door Álvaro Morte.

  Netflix Media Center

  Rio

  Rio, oftewel Aníbal Cortés is het liefje van Tokio. Hij is het jongste lid van het team, maar heeft altijd een eigen mening. In het derde seizoen heeft Rio een zwarte tijd achter de rug. Hij werd gevangen genomen en helaas kwam er een einde aan de relatie met Tokio. Of de twee nog een relatie hebben in het vierde deel van de serie zullen we snel te weten komen. Rio wordt gespeeld door Miguel Herrán.

  Netflix Media Center

  Berlín

  Berlín, beter bekend als Andrés de Fonollosa heeft soms wat psychopathische en mysterieuze trekjes, maar hij heeft zeker een groot hart. Hij laat alle harten van vrouwen smelten en is zeker een favoriet. Ondanks dat hij stierf in het tweede seizoen zagen we hem toch nog in het derde seizoen aan de hand van flashbacks. Berlín wordt gespeeld door Pedro Alonso.

  Moscú

  Moscú ziet er op het eerste oog niet uit als een zware crimineel. Het enige wat hij wil is een goed leven voor zijn zoon. De zachtaardige Moscú lukt dat niet altijd. Zijn zoon Denver zit namelijk in dezelfde bende. Toch probeert hij zijn zoon zo veel mogelijk weg te houden uit de criminaliteit. Maar als Denver iemand neerschiet wordt het Moscú allemaal teveel. Moscú, oftewel Agustín Ramos wordt gespeeld door Paco Tous.

  Oslo

  Ondanks dat we niet heel veel van hem hebben kunnen zien, vormt Oslo een sterk duo met zijn Servische tweelingbroer Helesinki. Oslo is de stille maar gehoorzaamste van de groep. Zijn echte naam is Radko Dragic en hij wordt gespeeld door Roberto García. Naast zijn rol in La casa de papel houdt hij zich bezig met totaal andere dingen. Hij is namelijk professioneel bodybuilder.

  Helsinki

  De Servische Yashin Dasáyev, vernoemd naar de stad Heslinki is erg zachtaardig en geeft veel om de andere in de groep. Hij klaagt nooit als hij bevelen opvolgt en loopt nauwelijks in de weg. Maar af en toe laat hij wel over zich heen lopen, maar altijd blijft hij vriendelijk en heeft hij een groot hart. Helsinki wordt gespeeld door de Spaanse acteur Darko Peric.

  Netflix Media Center

  Denver

  Denver is de zoon van Moscú. Hij maakt niet altijd de juiste beslissingen, maar hij wil net zoals zijn vader zijn zoontje en vrouw beschermen tegen het kwaad in de wereld om hun heen. Denver kunnen we herkennen aan zijn opmerkelijk vreemde lach en kan nogal explosief overkomen. Maar als het er op aankomt is hij de echte vechter in de groep. Denver wordt gespeeld door Jaime Lorente.

  Netflix

  Nairobi

  Nairobi, gespeeld door Alba Flores zorgt altijd voor de groep en houdt het hoofd koel op het moment dat het mis gaat. Ze wil kosten wat het kost haar zoontje terugvinden na de overval. Nairobi, beter bekend als Ágata Jiménez werd helaas neergeschoten in het derde seizoen, maar of ze echt dood is of niet zullen we 3 april ontdekken.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.