10 fantastische game tattoos

  Onze Laura heeft een Mario power-up ster op haar pols. Hartstikke schattig, maar in dit lijstje komen gametattoos voor waarvoor gamers net even wat langer op de pijnbank hebben moeten liggen. XGN presenteert: 10 fantastische gametattoos.

  Ryu heeft de kracht


  Ryu

  Deze tatoeage laat zien dat niet alleen het plaatje belangrijk is, maar ook de locatie. Zoals je ziet is Ryu uit Street Fighter geplaatst op iemands onderarm, en precies waar de vechters vuist zou komen, zit de vuist van de gamer. Ontzettend origineel en goed bedacht. Bovendien zijn de kleuren een beetje flets gezet zodat hij er ook nog heel authentiek uitziet.

  Een mooi jachtwapen van Duck Hunt

  Duck Hunt

  Deze dame heeft haar jeugd waarschijnlijk gespendeerd met de NES-gun in haar handen. Duck Hunt, de schietgame met de gniffelende jachthond, is op hele toffe wijze op haar lichaam vereeuwigd als een soort wapen. Je kunt een discussie beginnen over het ietwat vreemde kleurgebruik in de tattoo, maar zo was het in de game zelf immers ook.

  Een realistische Kratos

  Kratos

  Je moet er wel een mooie brede rug voor hebben, als je een gigantische en gedetailleerde tattoo wilt als deze. Kratos ziet er realistisch uit, maar is gelukkig herkenbaar aan de rode schicht over zijn hoofd. De tattoo straalt goed uit waar God of War voor staat: agressie, ondergang en onheil, maar tegelijkertijd ook doortastendheid, kracht en heldendom.

  Glas-in-lood Link en Zelda

  Zelda

  Op deze foto is het niet goed te zien, maar dit moet haast wel een rugtattoo zijn. Een hele mooie glas-in-lood-tekening van Link, Hyrule Castle en natuurlijk Zelda met haar prachtige golvende haar erboven. Een tattoo die niet alleen diverse zaken uit de Zelda-serie bij elkaar brengt, maar ook nog eens heel origineel is en prachtig gezet.

  Pixelige Sonic is klein, maar heel fijn

  Sonic

  Hoewel je in een grote tattoo meer details kwijt kunt, kan een kleiner exemplaar alsnog succesvol zijn. Kijk toch eens hoe die Sonic van deze gast zijn arm afspringt door het mooie blauwe kleurgebruikt. Het zijn allemaal pixels, los van elkaar getattoeerd, die samen een geheel vormen.

  Okami is een populair tattoo-gamepersonages

  Okami 2

  Okami is een game die vooral bekend is geworden vanwege het prachtige, Japanse stijltje met rood, zwart en wit. In deze tattoo wordt daar helemal geen poespas aan toegevoegd. Helemaal niet nodig, Okami is zo sterk en strak gezet, dat er helemaal geen afleiding nodig is.

  Master Chief zoals hij hoort

  halo

  Nog zo'n gamepersonage dat zeer iconisch is: Master Chief. Deze hoofdrolspeler uit de Halo-games zal er waarschijnlijk in november weer een heleboel tattoo-dubbelgangers bijkrijgen, want zijn hoofd (of liever gezegd zijn helm) zien we vaak in videogametattoos langskomen. Deze, waar de held helemaal op staat, is een van de mooiste Master Chief-tattoos. Tot op heden dan...

  Weergaloze Worgen

  World of Warcraft

  De game die voor veel mensen toch als de ubergame wordt gezien is natuurlijk World of Warcraft. Er zijn al miljarden uren in die game gestoken en het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen een heel bijzondere band opbouwen met sommige personages. In dit geval is dat de beerachtige bruut Worgen, die op de rug prijkt van een fan. De hele rug, welteverstaan, want van nek tot bilspleet staat helemaal vol, volledig in kleur. Respect voor de man die al die uren onder de naald is geweest, maar ook respect voor de artiest die een mooi werk heeft afgeleverd.

  Het loopt slecht af met een Helghast

  Killzone

  Aan deze tattoo is vooral de stijl erg mooi, en natuurlijk het feit dat er zoveel actie (en bloed) inzit. Het is er echt eentje waar je even naar blijft kijken, omdat hij heel bijzonder is. Dat het een tattoo is van een personage uit Neerlands trots Killzone, dat speelt natuurlijk ook wel een klein beetje mee, maar het is ook gewoon een hele stijlvolle, kunstige tatoeage.

  Pokémon-overload

  Pokemon

  Ben je fan van Pokémon, dan loont het de moeite om eens op Google Afbeeldingen naar Pokémon tattoos te zoeken. Een enorme hoeveelheid aan sleeves, bizarre evoluties en andere tattoos komen dan in een scrolletje voorbij. Eentje die ons is opgevallen is deze zeer simpele Pikachu. Eigenlijk is hij qua stijl helemaal niet herkenbaar als Pokémon, maar door de simpele lijnen en dankzij de herkenbare staart is het overduidelijk Pikachu. Een tattoo hoeft niet altijd een heel plakaat te zijn, het mag best simpel op de pols zijn, toch?

  ster

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.