De 10 beste smartphone Black Friday deals

  Black Friday is natuurlijk het grootste koopfestijn van het jaar. Ook dit jaar zijn er weer een heleboel ontzettend goede deals op enorm veel verschillende producten. Ook mobiele telefoons worden ieder jaar heel erg veel verkocht tijdens Black Friday, maar welke telefoons kan je nou het beste kopen? Vandaag gaan wij de tien beste deals met jullie af.

  Apple

  Samsung Galaxy A51

  De Samsung Galaxy A51 is hoe dan ook een heel goed apparaat voor de prijs, maar tijdens de Black Friday week is daar bij BCC nog even 50,- euro vanaf gehaald. Deze week kan je de telefoon kopen voor de prijs waar je normaal de A41 voor haalt. De Samsung Galaxy A51 valt bij BCC te kopen voor 239,- euro.

  Je kan de Samsung Galaxy A51 hier bestellen voor 239,- euro!

  Apple iPhone SE 128 GB

  De iPhone SE is een ontzettend krachtige telefoon waar de zwaarste apps met gemak gebruikt kunnen worden. Het uiterlijk van de telefoon heeft, ondanks dat het een stukje kleiner is, veel weg van de iPhone 8. De iPhone SE heeft een ontzettend goede camera en kan zelfs draadloos opgeladen worden. Je kan de telefoon bij Coolblue kopen met maar liefst 60,- euro korting kopen.

  Je kan de Apple iPhone SE 128 GB hier bestellen voor 479,- euro!

  Samsung Galaxy S20

  De Samsung Galaxy S20 met 128 GB en Dual- sim en 5G klinkt natuurlijk meteen al als een ontzettend goede telefoon. Dit klinkt nog een heel stuk beter als je hoort dat je nu ook nog eens maar liefst 150,- euro korting krijgt op de telefoon bij MediaMarkt. Waar de telefoon normaal 899,- euro kost, is dat nu verlaagd tot 749,- euro. Wij zouden zeggen, grijp je kans!

  Je kan de Samsung Galaxy S20 – 128 GB Dual-sim 5G hier bestellen voor 749,- euro!

  OPPO A15 – 32 GB

  OPPO staat er hoe dan ook bekend om dat ze voor een zeer betaalbare prijs goede kwaliteit telefoons maken. Met Black Friday krijg je natuurlijk helemaal een buitenkans om voor een heel betaalbare prijs een telefoon te scoren. De OPPO A15 met 32 GB is normaal slechts 149,- euro en voor deze prijs een heel goed toestel. Met de Black Friday deals bij MediaMarkt is het apparaat ook nog eens met maar liefst 50,- euro afgeprijsd.

  Je kan de OPPO A15 – 32 GB hier bestellen voor 99,- euro!

  Motorola smartphone g9 Plus

  Op zoek naar een telefoon die heel erg lang meekan, een erg goede prijs-kwaliteit verhouding heeft en ruim genoeg opslag heeft? Dan is de Motorola smartphone g9 Plus misschien wel het beste apparaat voor jou. De telefoon kan volledig opgeladen maar liefst 48 uur lang mee en heeft een opslag van 128 GB. Ook heeft de telefoon heeft een goede camera die objecten kan herkennen. De Motorola smartphone g9 Plus is nu te koop met maar liefst 70,- euro korting bij BCC.

  Je kan de Motorola smartphone g9 Plus hier bestellen voor 199,- euro!

  Apple iPhone 11 64 GB

  Met de release van de iPhone 12 daalde de prijs van de iPhone 11 natuurlijk al behoorlijk naar beneden, maar nu het ook nog eens Black Friday is, is de telefoon helemaal een heel stuk goedkoper geworden. Waar de telefoon minder dan een maand geleden nog tegen de 1000,- euro aan kostte, is de telefoon momenteel te koop bij Coolblue voor 644,- euro. Dit ligt maar liefst 165,- euro goedkoper dan de normale prijs van 809,- euro.

  Je kan de Apple iPhone 11 64 GB hier bestellen voor 644,- euro!

  Huawei P30 Pro - 128 GB Dual-sim

  Huawei wordt wereldwijd gezien als één van de beste in het maken van telefoons. Om die reden zijn wij natuurlijk erg blij dat ook er ook een paar goede Black Friday deals zijn op Huawei telefoons. De Huawei P30 Pro met 128 GB en Dual-sim is een ontzettend krachtig toestel dat ongelofelijk veel levert voor de prijs. Vooral de camera van het apparaat is absurd en de fotografen onder ons zullen veel plezier beleven aan dit toestel. Tijdens Black Friday krijg je maar liefst 46,- euro korting op het apparaat bij MediaMarkt.

  Je kan de Huawei P30 Pro – 128 GB Dual-sim hier bestellen voor 499,- euro!

  Samsung Galaxy M31 64 GB

  Als je een wat grotere telefoon prettig vindt en op zoek bent naar iets betaalbaars is de Samsung Galaxy M31 met 64 GB voor jou een hele goede optie. Het apparaat heeft een prima camerakwaliteit en de batterijduur van deze telefoon is ontzettend goed. De prijs-kwaliteit verhouding van de Samsung Galaxy M31 was hoe dan ook al goed, maar tijdens Black Friday is er ook nog eens 50,- euro van die prijs afgehaald.

  Je kan de Samsung Galaxy M31 64 GB hier bestelen voor 219,- euro!

  Huawei P40 – 128 GB Dual-sim

  Ook dit fantastische toestel is deze week met enorm veel korting te krijgen bij MediaMarkt. De Huawei P40 met 128 GB en Dual-sim is een enorm goede telefoon die normaal 599,- euro kost. Tijdens Black Friday is deze telefoon, die vooral uitblinkt om de geweldige camerakwaliteit, te krijgen met maar liefst 170,- euro korting. De telefoon heeft een normale grote, maar een elegant design en meer dan genoeg opslagruimte.

  Je kan de Huawei P40 – 128 GB Dual-sim hier bestellen voor 429,- euro!

  Sony Xperia 5 II 128 GB 5G

  Niet alleen krijg je op dit ontzettend goede toestel een hoop korting, je krijgt ook nog eens een koptelefoon van Sony ter waarde van 150,- euro cadeau. Het scherm van dit apparaat is ontzettend goed, wat komt doordat het zich 120 keer per seconde ververst. Alles ziet er hierdoor ontzettend soepel uit. Ook zitten er geen zwarte randen op het scherm. De Sony Xperia 5 II 128 GB 5G is bij Coolblue te krijgen voor 120,- euro minder dan de adviesprijs.

  Je kan de Sony Xperia II 128 GB 5G hier bestellen voor 779,- euro!

  Welke van deze deals vinden jullie het best? En gaan jullie hier gebruik van maken? Laat het ons weten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.