De 10 beste Black Friday 2020 deals van Game Mania

Article
dinsdag, 24 november 2020 om 13:00
Op 27 november zal het feest compleet losgaan, maar voor die tijd kunnen we al genieten van verschillende Black Friday 2020 deals. Verschillende winkels strooien namelijk al een week van tevoren met fantastische aanbiedingen, waar zij natuurlijk de portemonnee weer voor opentrekken. Dit keer zien we de Black Friday 2020 deals bij Game Mania verschijnen. In dit overzicht vind je een greep uit het grote aanbod van Black Friday deals met de 10 beste Black Friday 2020 deals bij Game Mania.

PlayStation abonnementen

We beginnen onze lijst met beste Black Friday 2020 deals van Game Mania gelijk met een knaller. Dus pak je portemonnee erbij en wees klaar om, net als met Sinterklaas te strooien met geld. Als je een gelukkige eigenaar bent van een PS5, dan is deze deal perfect voor jou (Voor PS4-eigenaren trouwens ook). Bij de Black Friday 2020 deals van Game Mania kun je nu namelijk drie verschillende PlayStation abonnementen kopen met korting. Als eerste zien we misschien wel de lekkerste deal met een PlayStation Plus 12 maanden abonnement voor maar 44,50 euro. Zo kun jij een heel jaar met korting online gamen.
Als laatste zien we twee keer een abonnement voor PlayStation Now in de aanbieding. Je weet wel, die subscriptie, waarmee je toegang krijgt tot een grote bibliotheek aan games. Die kun je nu kopen voor 19,99 euro (3 maanden) en 44,99 euro (12 maanden).
xbox one s all digitalf1591873863

Xbox One S White 1TB

Ben jij niet van de PlayStation, of wil je gewoonweg jouw collectie aan consoles vergroten? Dan kun je nu de Xbox One S in het wit kopen bij de beste Black Friday 2020 deals van Game Mania. De Xbox One S is 40% kleiner dan zijn voorganger en ondersteunt gewoon 4K-resolutie en High Dynamic Range. Voorheen was deze console 299 euro, maar nu kun je hem op de kop tikken voor maar 239 euro. Als je nog geen Xbox Series X of Series S in huis hebt, dan is dit een goed alternatief om je toch even zoet te houden.
sega kondigt mega drive mini aan 129900

SEGA Mega Drive Mini

Als je één console iconisch kunt noemen, dan is het de SEGA Mega Drive wel. Een console die16-bit gaming definieerde voor gehele generaties. Nu kun je opnieuw genieten van deze fantastische console met de SEGA Mega Drive Mini in de Black Friday 2020 deals van Game Mania. Zo kun jij al jouw geliefde games van vroeger nog een poging geven. Speel titels als Sonic The Hedgehog, Castlevania, Wonder Boy, Tetris en Ecco the Dolphin.
Voorheen kocht je de SEGA Mega Drive Mini voor 79,98 euro, wat al niet zoveel is, maar nu betaal je maar 59,98 euro!
ac odysseyf1588151032

Assassin's Creed titels

We kunnen al een tijdje genieten van het nieuwste deel in de Assassin's Creed-reeks en man, wat een geweldige game. Als je liever eerst wat eerdere delen van de serie wil spelen om er een beetje in te komen, dan is dit een van de beste Black Friday 2020 deals van Game Mania. We zien namelijk drie verschillende Assassin's Creed-titels in de aanbieding. We zien Assassin's Creed III voor 19,98 euro, Assassin's Creed Origins voor 19,98 euro en Assassin's Creed Odyssey voor 19,98 euro. Zo heb jij voor minder dan 60 euro genoeg Assassin's Creed voor minimaal een jaar! Als je deze allemaal 100% hebt uitgespeeld, dan is Assassin's Creed Valhalla ook wel afgeprijsd. Dan kun je gelijk verder.
spider man miles morales screenf1592573317

Spider-Man (PS4)

Als we kijken naar de volledige lijst van beste Black Friday 2020 deals van Game Mania mogen de volgende titels zeker niet ontbreken. Wie een PS4 heeft, moet namelijk echt Spider-Man gespeeld hebben. Dit is misschien wel de beste titel van de generatie. Gelukkig kun je nu Marvel's Spider-Man kopen voor 19,98 euro, de GOTY-editie voor 29,98 euro én zelfs Spider Man: Miles Morales voor 49,98 euro. Als je nog geen PS5 hebt en je wil wel genieten van onze favoriete spinachtige, dan zijn dit de beste deals die je maar kunt wensen.
watch dogs legionf1601608643

Watch Dogs Legion Resistance Edition

Watch Dogs Legion is het nieuwste deel in de serie en speelt zich af in een dystopisch Londen. Waar hacken vooral centraal stond in de vorige delen, is nu vooral de nadruk gelegd op het rekruteren van personen. Dat kan namelijk iedereen zijn. Een oma op de hoek van de straat of een bouwvakker met een lichtgevend vestje aan. Samen met jouw samengestelde rebellengroep strijd jij tegen verschillende criminele onderdrukkers die jou het leven zuur willen maken. de Watch Dogs Legion Resistance Edition komt met de normale game en een gratis rekruut, genaamd Lynx. Ook krijg je toegang tot een week lang VIP-status, waarmee je sneller XP en geld verdient.
Watch Dogs Legion Resistance Edition kun je nu bij de beste Black Friday 2020 deals van Game Mania kopen voor maar 41,98 euro. De game geniet ook van een gratis upgrade naar next-gen.
dirt 5 5f1601979769

Dirt 5 (PS5)

Als eerste PS5 game in de beste Black Friday 2020 deals van Game Mania zien we Dirt 5. Natuurlijk kun je de titel ook de vorige generatie consoles spelen, maar dit is wel bijzonder dat een PS5 titel nu al in de aanbieding is. De off-road race-ervaring, gemaakt door Codemasters is gedurfd en maakt uitbundig gebruik van de DualSense controller van de PS5. Je kunt duiken in een carrièremodus, split-screen voor vier spelers of racen tegen andere spelers in de online modi. Als je van racetitels houdt, dan is Dirt 5 de perfecte toevoeging aan jouw bibliotheek.
Je koopt Dirt 5 voor de PS5 nu voor 49,98 euro.
last of us part 2f1569856136

The Last of Us part II

Eén van de meest emotionele verhalen op de PlayStation zien we nu in de Black Friday 2020 deals van Game Mania. In The Last of Us Part II strijken Ellie en Joel neer in Wyoming na een dodelijke reis door Amerika. Wanneer een gewelddadige gebeurtenis alles verstoor gaat Ellie op een slachtend pad naar gerechtigheid. In The last of Us Part II overlappen goed en fout en zal je de gevolgen van jouw daden zeker gaan zien.
The Last of Us Part II kun je nu voor maar 24,98 euro kopen bij Game Mania.
ghosts of tsushimaf1660489492

Ghost of Tsushima

In Ghost of Tsushima neem je de mantel op van Jin, een gehavende Samurai die tegen de overweldigende Mongoolse macht terug vecht. Met je boog in de ene hand en je scherpe katana in de ander reis je door het Japan van 1274 en hak je iedere Mongool neer die jouw pad kruist. Kies jij de weg van Samurai of ben jij een geest in de duisternis die gebruikmaakt van afleiding en gif? Aan jou de keuze.
Ghost of Tsushima is een geweldige game en behoort daarom tot de beste Black Friday 2020 deals van Game Mania. Je koopt de titel nu voor 49,09 euro.
fifa 21f1603192410

FIFA 21

Huts, droeftoeter, apaat, dit zijn maar een paar 'woorden' die op de redactie rondvliegen tijdens een potje FIFA. Wat is er nou leuker dan een lekker potje voetballen met je vrienden, ook al is het online. FIFA 21 hoort dan ook bij de beste Black Friday 2020 deals van Game Mania. Naast de PS4 of Xbox One-versie van de game, krijg je ook gratis toegang tot een next-gen-upgrade, waardoor je gelijk door kunt spelen als je eindelijk die PS5 hebt kunnen bemachtigen.
FIFA 21 kun je nu kopen voor 39,98 euro voor PS4 en Xbox One. Op PC is deze nog eens vijf euro goedkoper met 34,98 euro.

Dit zijn de beste Black Friday 2020 deals van Game Mania

Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanbiedingen en onze voorgestelde producten. In dit Black Friday 2020 Game Mania overzicht kun je rustig alle deals even langsgaan. Misschien vind je wel een product wat beter bij jou als consument past. Als je op zoek was naar de beste deals en geld maakt niet uit? Dan is deze lijst jouw go-to.

Populair Nieuws