Wat is de beste PlayStation 4 game op het moment? [poll]

  Wat is de beste PlayStation 4 game op dit moment? Sinds 2013 kunnen we optimaal genieten van de nieuwste Sony console en in die vijf jaar zijn er al flink wat games uitgekomen. Laat je stem achter op de nieuwe poll!

  Josh Hallett

  Als we het hebben over de beste PlayStation 4 game van dit moment hebben we het natuurlijk over titels die recentelijk uit zijn gekomen voor de PlayStation 4. Er wordt dus niet gezocht naar de games die al jaren geleden uit zijn gekomen, zoals Uncharted 4: A Thief's End en Horizon: Zero Dawn. We zoeken echt naar de beste games die de afgelopen vier maanden uit zijn gekomen.

  Denk aan games als Yakuza 6, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom of misschien wel Detroit: Become Human. De PlayStation 4 kent een flink aantal pareltjes, maar het is natuurlijk aan jouw om te bepalen welke het beste is op dit moment. Kies je voor een goed verhaal, fantastische gameplay of misschien wel de fenomenale graphics? Laat het ons weten door te stemmen!

  Mocht je favoriete game er niet tussen staan is dat natuurlijk geen probleem. We hebben ook de overig-keuze toegevoegd, waardoor je alsnog een stem uit kunt brengen. Laat dan in de reacties ook even achter wat wel je favoriete van dit moment is op de PlayStation 4.

  Beste PlayStation 4 game snel te vinden

  Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben we de recente PlayStation 4 games voor jullie op alfabetische volgorde neergezet. Hierdoor hoef je alleen maar aan de eerste en soms tweede letter te kijken voor je bij je favoriete game van dit moment zit. Laat je stem horen en wie weet staat jouw favoriete PlayStation game wel op de eerste plaats. Volgende week kun je erachter komen wie er gewonnen heeft, wanneer we de resultaten van deze poll uitbrengen.

  Detroit: Become Human

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.