10 beste Cyber Monday 2023 deals voor Xbox Series X/S

Article
zaterdag, 18 november 2023 om 9:00
diablo 4 headerf1679648917
Het gekkenhuis is begonnen: Black Friday en Cyber Monday zijn van start! Dit zijn de top 10 beste Black Friday en Cyber Monday 2023 deals die jij in huis moet halen voor de Xbox Series X/S!

Diablo IV

We trappen de lijst meteen af met Diablo IV. Dit is nou zo’n typische game waarvan je kunt zeggen: goede prijskwaliteitverhouding. De game uit de stal van Blizzard brengt je naar de krochten van de hel en laat je heel wat dungeons uitkammen. Ondertussen ben je steeds hoofd- en zijmissies aan het doen om de jacht in te zetten op Lilith. Gaat het jou lukken? De game kan online met vier personen gespeeld worden. De prijs is prima!

Hogwarts Legacy

Een andere mooie game is Hogwarts Legacy, een titel die je alleen speelt. Want hier zit geen co-op ondersteuning in. De game is uitermate geschikt voor Harry Potter fans, al heeft J.K. Rowling daar - tot geluk van sommigen - niets mee te maken. Dit is een gloednieuw verhaal en een prequel op de Harry Potter boeken. Het verhaal speelt zich namelijk af aan het einde van de 19de eeuw. Het universum daarentegen zal voor veel mensen aanvoelen als een warm bad. En met meer dan genoeg hoofd- en zijmissies valt er in dit toverspel dan ook genoeg te beleven. Ben jij klaar voor een stukje magie deze winter?
mortal kombat 1 headerf1695401249

Starfield

Nadat Microsoft Bethesda had overgenomen werd er met argusogen gekeken wat er allemaal uit de stal van de ontwikkelaar zou komen. Dit jaar kwam daar eindelijk antwoord op met de release van Starfield. Als jij je afvraagt hoe de wereld er mogelijk uit zou kunnen zien over 300 jaar, geeft Starfield je een antwoord. Deze futuristische game speelt zich dan af en het is geen pretje. Er is hele grote oorlog gaande tussen twee fracties. Zoals je mag verwachten van Bethesda games kun je hier flink wat uren in stoppen. De game is nu een klein beetje (voor het eerst) in prijs gedaald.

Mortal Kombat 1

De één zou een fighter beschouwen als hersenloos vermaak, terwijl het voor een ander nog net geen hogere wiskunde is. Ja, iedereen kan Mortal Kombat spelen, maar niet iedereen wordt er dodelijk goed in (see what we did there?). Dus het beste is om flink te oefenen, wat met deze game zowel offline als online kan. De gameplay van Mortal Kombat is vloeiender dan ooit. En het is een leuke game om in de kast te hebben, ideaal om even eruit te halen als een stel vrienden over de vloer komt.
redfallf1674723569

Redfall

De volgende op de lijst is er één om samen te spelen. Natuurlijk kun je dit avontuur ook alleen aangaan, maar samen sta je sterk! Dit is namelijk een game waarbij vampiers erg dreigend zijn. De game is een co-op shooter die wat doet denken aan titels als Left 4 Dead en Warhammer 40.000: Darktide. De kunst is om te overleven en dat doe je met elkaar en door speciale krachten te gebruiken. De game is nu in de aanbieding!

Back 4 Blood

Er is een game die een beetje in het straatje past van bovengenoemde titel en dat is Back 4 Blood. Ook dit is zo'n survival game die je met vier man kunt spelen en waarmee je op die manier ook ultiem plezier beleeft. Overigens is deze titel wél daadwerkelijk van de makers van Left 4 Dead. De game kost maar een tientje op de Xbox en dat is dus eigenlijk een no brainer.
scarlet nexusf1624443821

Scarlet Nexus

De volgende op lijst is net zoals Back 4 Blood een game die nog maar 10 euro kost. Dus dat is geen prijs. Belangrijker is dat de game leuk is en dat is deze titel zeker. De game bevat een futuristisch tintje. Jij hebt namelijk een psionisch hormoon in je brein en daardoor komt je wereld er flink anders uit te zien dan je zou verwachten. Het is bovendien een titel die veel gameplaygenres combineert. Welke genres allemaal? Dat kun je maar op één manier ervaren...

House of Ashes

Wat we nog niet op deze lijst hebben aangetroffen is horror. Daar is die dan, de eerste (en enige) horroritel op deze lijst. Dit is een filmische horrorgame waarbij je zelf het gevoel hebt de hoofdrol te spelen in een (iets te) spannende film. Het is het jaartal 2003 waarin jij je begeeft in Irak. Daar in het Midden-Oosten gebeuren hele rare dingen. Deze game is deel drie van een trilogie en kost maar een tientje.
assassins creed mirage bagdadf1687270777

Assassin’s Creed Mirage

Na allemaal fysieke games te hebben besproken, is het nu tijd om naar de digitale winkel te gaan van Xbox zelf. In de Microsoft Store is namelijk de nieuwe Assassin's Creed in de aanbieding. Voor vier tientjes koop jij Mirage en dat is niet veel geld voor een game die onlangs pas het daglicht heeft gezien. Voor veel fans van de AC-serie is het bovendien goed nieuws dat er iets minder uren in deze game gestopt hoeven te worden als eerdere titels en er iets meer terug is gegaan naar de basis.

EA Sports FC 24

De FIFA serie zoals we die vorig jaar nog kende en de jaren ervoor is er niet meer. In plaats daarvan moeten we het doen met EA Sports FC 24. Een andere naam, maar niet een hele andere game. Op de titel prijkt sterspeler Haaland en de vraag is hoe goed jij bent in digitaal voetbal. Net als Asssassin's Creed Mirage is deze titel nu ook tegen een aatrekkelijkere prijs te scoren in de digitale winkel van Microsoft.