10 beste Cyber Monday 2023 deals voor PS4

Article
dinsdag, 21 november 2023 om 9:00
ps4 2326600 960 720f1593159172
Het is zover: winkels zijn begonnen met Black Friday en Cyber Monday 2023 deals. Nog niet iedereen heeft een PlayStation 5 en gelukkig zijn er dan ook een paar mooie aanbiedingen voor PS4 games. We zetten de beste deals voor je op een rijtje.
Het is geen geheim dat we in Nederland wel eens wat overnemen vanuit de Verenigde Staten. Dat valt niet altijd in de smaak, maar over korting hoor je de gemiddelde Nederlander niet klagen. Black Friday is dan ook door veel mensen met open armen ontvangen.
Inmiddels is het in Nederland ook een traditie te noemen. Gamers profiteren daar maar wat graag van en ook voor de PS4 zijn weer mooie deals te vinden. Het mag dan een last-gen console zijn, er zijn nog veel geweldige games op de PS4 te spelen.
armored core vif1674661622

Armored Core VI: Fires of Rubicon – Launch Edition

FromSoftware liefhebbers opgelet: je kan nu Armored Core VI aanschaffen voor 37,95 euro bij AllYourGames. En daarmee heb je voor de PS4 een hele goede titel in handen, mits je een beetje bent van lijden. Of moeten hier juist zeggen: doorzetten? In deze game mag in je een wereld vol mechs testen hoe goed je kant gamen. Want reken maar dat de uitdaging behoorlijk groot is. De game komt uit dezelfde stal als Bloodborne en Dark Souls. Dan weet je wel hoe laat het is, of niet?

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes + The Phantom Pain

De volgende titel op de lijst is weliswaar niet zo recent, maar zeker niet minder leuk. We hebben het over Metal Gear Solid V: Ground Zeroes+ The Phantom Pain. De titel heeft wel één overeenkomst met de vorige game en dat is dat je over geduld moet beschikken. Metal Gear games staan er namelijk om bekend dat je als speler flink stealthy te werk moet gaan, dus dat betekent sluipen en goed timen. In de game bestuur je Snake die in Afghanistan de volgende missie mag uitvoeren.
god of war ps plusf1637857750

God of War

Als we nog even op Amazon blijven, is de volgende titel ook slechts een tientje. God of War is een no brainer als je een PlayStation bezit. Het is iets als slagroom bij je appeltaart: dit móét je hebben. In God of War neem je de Spartaanse krijger Kratos onder de knoppen en bevind je je in een mythisch verhaal. De game combineert hack and slash met een prachtig verhaal en brute actie. De game kost slechts tien euro en daarvoor beleef je zeker tien uur speelplezier.

Back 4 Blood

We blijven nog even in de aanbiedingen van tien euro, maar dan wel een heel andere titel. Waar we net drie titels hebben uitgelicht die je alleen speelt, hebben we hier onze eerste co-op titel. Back 4 Blood is een game die geheel draait om samenwerken. De is gemaakt door Left 4 Dead-veteranen. Dat betekent flink wat missies om samen te doorlopen en lastig gevallen worden door zombies! In totaal kun je de game met vier mensen samen spelen.
spider man miles morales screenf1592573317

Marvel's Spider-Man Miles Morales

Net als God of War is er nog een game waar je niet omheen kunt voor de PlayStation en dat is Spider-Man. Superhelden hebben de laatste paar jaren flink wat aan populariteit gewonnen en dat geldt zeker voor onze spinnenman. Als jij wilt ervaren hoe het is om door straten heen en weer slingeren, ben je bij Spider-Man: Miles Morales aan het goede adres. Daarnaast krijg je een tof verhaal voorgeschoteld en mag je regelmatig een potje knokken met vijanden. De game kost nu slechts 27 euro bij MediaMarkt.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Misschien is dit wel de beste deal van deze hele lijst. Waarom? Omdat je voor slechts tien euro meteen drie games krijgt, namelijk de eerste drie Uncharted-games. De Uncharted-games zijn bedoeld voor mensen die er misschien altijd van droomden om schattenjager te worden. Als je bent opgegroeid met films als Indiana Jones, dan ga je volop genieten van Uncharted: The Nathan Drake Collection. Deze games bieden een combinatie van avontuur en exotische locaties.
assassins creed miragef1662103517

Assassin’s Creed Mirage

Als we iets meer in de buidel tasten vinden we een vrij recente game: Assassin’s Creed Mirage. Dit is weer een gloednieuw Assassin’s Creed avontuur. Voor fans van eerdere delen is er goed nieuws, want deze game gaat weer iets meer terug naar de basis. Dus verwacht geen ellenlange missies als de vorige twee Assassin’s Creed games. Mirage is weer behapbaar. De game neemt je mee naar Bagdad, waar Basim, bekend uit Assassin's Creed Valhalla, een avontuur beleeft.

Hogwarts Legacy

Voor een maar iets hoger bedrag vinden we nog een gave singleplayer-game, namelijk Hogwarts Legacy. Dit is een must buy voor mensen die liefhebber zijn van magie. Als je Harry Potter boeken en films een warm hart toedraagt, is Hogwarts Legacy zeker wat voor jou met settings die je bekend zullen voorkomen. Je speelt de hoofdrol in een gloednieuw avontuur. Hogwarts Legacy is namelijk een prequel op de films.
2022 06 20 crisis coref1655454878

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Als je fan bent van Final Fantasy is deze game wel wat voor jou. De game is een prequel van Final Fantasy VII en het is een titel waar je uren zoet mee bent. Als je houdt van meeslepende gevechten en het Final Fantasy-sausje kan waarderen, moet je deze game in huis halen. Het is bovendien een singleplayer avontuur waar je flink wat uren zoet mee bent. En dan is 27,98 euro niet eens zo heel duur.

Octopath Traveler II

Tot slot vinden we nog een aanbieding bij GameMania en dat is Octopath Traveler II. Dit is voor mensen die houden van role-playing games en het liefst ook nog meerdere verhalen tegelijk volgen. Net als de vorige game komt ook deze uit de stal van Square Enix. En dan weet je simpelweg wat je kunt verwachten: flink wat content waar je niet dagen, maar weken zoet mee bent. Deel één werd goed ontvangen en daarom kon een tweede deel niet lang uitblijven. Ook deze game is een pareltje voor de RGP-liefhebber.