De 10 beste Black Friday 2022 MediaMarkt deals

Article
vrijdag, 25 november 2022 om 11:30
xbox series s 4f1605170266
Het koopjesfestijn genaamd Black Friday is in volle gang. Ook MediaMarkt is begonnen met het strooien van korting en doet dat dubbel op de daadwerkelijke zwarte dag zelf. Met zo onwijs veel deals om uit te kiezen, is het handig om de tien beste Black Friday 2022 MediaMarkt deals even goed uit te lichten.

1. META Quest 2 Resident Evil 4 Bundel - 399 euro

VR neemt in populariteit alleen maar toe. De voorloper op de markt is Meta met haar extreem handige Meta Quest 2, een compleet draadloze VR-headset. Deze bundel geeft je niet alleen korting op de bril die je op een compleet andere manier laat gamen, maar doet daar ook nog eens één van de beste horrorgames bij die ooit is uitgekomen.

2. Xbox Series S - 229 euro

Dat de Xbox Series S niet de meest krachtige console is, maakt niet zo heel veel uit. Met de nieuwe console van Xbox kun je namelijk alle next-gen games spelen in 1440p kwaliteit en dat vaak met een goede framerate van 60 fps. Dat je dankzij deze deal minder dan de helft betaald ten opzichte van een Xbox Series X of een PS5, maakt dit een deal die het meer dan waard is. Je krijgt immers 70 euro korting.
sonos arcf1654180903

3. Sonos One - 169 euro

Sommige Black Friday deals lijken op het eerste gezicht niet fantastisch. Zo krijg je slechts 45 euro korting op deze Sonos One ten opzichte van de oorspronkelijke verkoopprijs, maar dat is best een goede deal. Normaliter gaan deze kwaliteitsspeakers namelijk niet zo vaak in de aanbieding en dus is dit het perfecte moment om te profiteren.

4. Sonos Arc - 699 euro

Wie bereid is wat meer geld over de balk te smijten kan ook zijn thuisbioscoop voorzien van één van de beste soundbars op de markt. De Sonos Arc is niet alleen van geweldig, bombastisch geluid voorzien, maar heeft ook het voordeel dat deze in combinatie met de Sonos One-boksen verbonden kan worden voor surround sound. Dat je nu 200 euro minder betaalt, is dan ook een fantastische deal.
horizon forbidden west 2f1645102456

5. Horizon Forbidden West - 19,99 euro

Wie nog op zoek is naar toffe games om te spelen in de koude winterperiode doet met Horizon Forbidden West een slimme aankoop. Tenminste, als je voor de PS4-versie kiest. Die kan je namelijk gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie en is twee keer zo goedkoop als de losse PS5-versie.

6. Sonic Frontiers - 29,99 euro

Het is nog geen twee weken geleden dat Sonic Frontiers in de schappen kwam te liggen. Toch is de game nu al voor de helft van de prijs te vinden voor alle platformen. Wie ook maar een beetje nieuwsgierig is naar het nieuwe avontuur van Sonic in een open wereld kan deze deal niet missen.
the quarry 1f1653136478

7. The Quarry - 24,99 euro

Eén van de toffere horrorgames die dit jaar verschenen is, komt uit de koker van Supermassive Games en 2K. Het betreft The Quarry die nu al voor nog geen drie tientjes op te halen is bij MediaMarkt. De game kost nog maar 25 euro en schotelt een spannend avontuur voor waarbij jouw keuzes bepalen hoe de game afloopt.

8. SAMSUNG Galaxy Tab S6 2022 - 249 euro

Een nieuwe tablet hoeft niet duur te zijn. Zo bewijst deze deal van Samsung wel weer, want de Galaxy Tab S6 kun je nu met 90 euro korting vinden bij MediaMarkt. Normaal betaal je 339 euro voor de tablet. Ook krijg je gelijk de S Pen erbij van Samsung die weer heerlijk is als je digitale tekeningen wil maken.
google chromecast google tvf1653985879

9. LG OLED 55B26LA - 999 euro

Een nieuwe televisie is natuurlijk niet mis als je de nieuwste games wil spelen of het WK wil kijken. MediaMarkt deelt daarom bijna dertig procent korting uit op deze OLED-tv van LG. De TV is niet alleen klaar voor 4K, maar heeft ook twee HDMI 2.1-aansluitingen die enorm handig zijn voor de beste verversingssnelheid voor de PS5 en Xbox Series X.

10. Chromecast 4K met Google TV - 49 euro

Een Chromecast is in de meeste huishoudens een bekend begrip. Toch heeft Google het handige apparaat een vers uiterlijk gegeven met een stuk meer functionaliteit. De nieuwe Chromecast heeft naast een nieuw uiterlijk namelijk 4K-mogelijkheden en een handige afstandsbediening om alles mee te regelen. Je bespaart nu 20 euro bij de aankoop!

Populair Nieuws