Tears of the Kingdom patch brengt goed nieuws én teleurstelling

News
vrijdag, 26 mei 2023 om 12:00
tears of the kingdom climbf1683730972
Twee weken na release is Tears of the Kingdom al door miljoenen spelers opgepakt. De meeste spelers ervaren weinig problemen, maar een nieuwe patch verhelpt een probleem dat erg vervelend was als je het tegenkwam. Toch zijn sommige spelers teleurgesteld door deze update.
Versie 1.1.2 van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu te downloaden. Aangezien de game niet al te veel problemen had bij lancering (hij was een jaar uitgesteld om dat te bewerkstelligen), zijn er niet bijzonder veel dingen aangepast. Maar net als bij de vorige patch wordt er een probleem met een Main Quest aangepakt.
Sommige spelers konden na een bepaald punt in de quest “Camera Work in the Depths” geen progressie meer maken in die quest. Door het downloaden van de nieuwe update kan die quest afgemaakt worden, zonder dat je daarvoor opnieuw hoeft te beginnen. Verder lost de patch een probleem op dat het geluid in bepaalde omstandigheden veel te hard maakte.

Spelers niet blij met Tears of the Kingdom bug fixes

Verder lost de patch nog meerdere problemen op die Nintendo niet expliciet benoemt. Fans zijn er alleen achter gekomen dat elke item duplicatie-glitch die tot nu toe was ontdekt niet meer werkt na het installeren van de patch. Dat is voor velen een teleurstelling, aangezien item duplicatie een goede manier was om snel geld te verdienen in de game, of meer materialen te maken om sterkere wapens mee te maken.
Er zijn natuurlijk manieren om onder de patch uit te komen. Sommige spelers stellen voor om automatische software updates uit te zetten of internetverbinding van de Switch uit te zetten. Sommige spelers sluiten de game zelfs nooit af, zodat hij niet kan updaten. Het is daarnaast ook mogelijk dat er in de toekomst nieuwe glitches worden ontdekt voor item duplicatie.

Populair Nieuws