Laatste Tech Nieuws

Stichting Brein wint rechtszaak over mediaspelers

Stichting Brein heeft gelijk gekregen in een rechtszaak over het verbod van mediaspelers. Het Europees Hof van Justitie heeft geoordeeld dat mediaspelers, waarbij je zonder te betalen films kunt kijken, geen goede zaak zijn. De rechtszaak was aangespannen tegen Filmspeler.nl. Lees meer »

Here Comes The Summer festival komt met blockchain voor betalingen

Dit weekend van 28 t/m 30 april opent Innofest haar festivalseizoen met het Here Comes The Summer festival op Vlieland. Op Innofest bedenken start-ups, bedrijven en studenten oplossingen voor uitdagingen waar festivals en ondernemers mee te maken hebben. Lees meer »

Europese Unie stemt voor afschaffing van roamingtarieven

Het plan van de Europese Unie voor de afschaffing van roamingtarieven gaat vandaag een nieuwe fase in. Deze ochtend werd de laatste stemming gedaan waarin het plan werd goedgekeurd. Lees meer »

Vivendi neemt Ubisoft over dit jaar voor de E3

Vivendi neemt Ubisoft over dit volgens een nieuw markt rapport van Reuters. In de afgelopen jaren heeft Vivendi steeds meer aandelen van Ubisoft opgekocht, waarbij nu het bedrijf besloten heeft om de Franse uitgever volledig over te nemen. Lees meer »

MSI Fandag 2017 aangekondigd in Utrecht op 6 mei

MSI organiseert dit jaar weer de derde editie van de MSI Fandag. Op deze dag kunnen gamers en techlovers samenkomen om te genieten van de nieuwste MSI producten. De MSI Fandag 2017 vindt plaats op 6 mei. Lees meer »

Sony Xperia XA1 is vanaf nu verkrijgbaar in vier kleuren

De nieuwe Sony Xperia XA1 is vanaf vandaag te verkrijgen in de kleuren wit, goud, zwart en roze. En de XA1 is voorzien van een 23 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel groothoek camera aan de voorkant. Lees meer »

Meer Tech Nieuws