Laatste Tech Nieuws

'Nieuwe Nokia 8 release in augustus'

Het Finse bedrijf HMB is zich hoogstwaarschijnlijk aan het klaarmaken voor de Nieuwe Nokia 8 release. HMB is begonnen met het sturen van uitnodigingen voor een evenement in Londen op 16 augustus. De verwachting is dat hier de Nokia 8 wordt onthuld. Lees meer »

Top 10 beste zomer gadgets - Zo overleef jij de zomer

Het is weer zomer en dat bekent (soms) warme dagen! Met de juiste gadgets kom je deze zomer wel door. Maar welke gadgets zijn dag? Dit is de top 10 beste zomer gadgets om de hitte mee te verslaan. Lees meer »

Wat kan de Walkman WS620 Sony allemaal? [Review]

Zoek jij een water- en stofbestendige walkman? Dan ben je bij Sony aan het goede adres. Wat kan de Walkman WS620 Sony allemaal? In dit artikel lees je dat; in ieder geval sporten en zwemmen en op een zeer chille manier. Lees meer »

Update: Microsoft Paint blijft toch!

Gisteren werd bekend dat Microsoft zou stoppen met Paint. Het bedrijf heeft nu een update gegeven. Hierin wordt uitgelegd dat het programma gewoon zal blijven bestaan. Lees meer »

iOS update lost Wi-Fi beveiligingsprobleem op

Apple heeft onlangs een nieuwe iOS update uitgebracht. Met de patch wordt een beveiligingsprobleem opgelost. Daarom wordt iedereen aangeraden zo snel mogelijk te updaten. Lees meer »

SNES Classic Mini foto's nu te bewonderen

Dit weekend vindt de San Diego Comic Con plaats. Tijdens dit evenement is de SNES Classic Mini voor het eerst in het openbaar te zien. Dit betekent natuurlijk ook dat de eerste SNES Classic Mini foto's op internet verschijnen. Lees meer »

Meer Tech Nieuws