Laatste Tech Nieuws

Android en iOS verschillen - twee besturingssystemen vergeleken

Op de markt van smartphones zijn twee grote spelers: Android en iOS. Regelmatig krijgen beide besturingssystemen updates. Zo komt er komende maand weer een iOS update aan. In dit artikel vergelijken wij de Android en iOS verschillen. Lees meer »

Google Jamboard is de manier om samen te werken

Google heeft de nieuwste manier om te collaboreren aangekondigd met de Google Jamboard. Dit is de moderne variant op het aloude krijtbord en het whiteboard. Lees meer »

Apple event - Alle verwachtingen voor WWDC 2017

Het jaarlijkse Apple event genaamd Worldwide Developers Conference (WWDC) begint op 5 juni. Tijdens dit event richt de gigant van de iPhone zich voornamelijk op software, maar mogelijk dit jaar ook op de hardware. Meestal wordt de volgende iOS en macOS aangekondigd, maar dit jaar worden er ook producten verwacht! Lees meer »

Oculus Rift update ondersteunt nu de beste feature van de HTC Vive

Met de Oculus Rift update 1.15 krijgt VR bril nu ondersteuning voor de beste feature van de HTC Vive. Door de update wordt room-scale VR nu volledig ondersteund. Lees meer »

Rick and Morty comic aangekondigd door de makers van Firewatch

Sean Vanaman en Olly Moss, co-directors van Firewatch, hebben aangekondigd dat ze werken aan nummer 29 van de Rick and Morty comic serie. Dit nummer komt dit jaar in augustus uit. Lees meer »

Microsoft New Surface Pro onthuld in Shanghai

Er is een nieuwe Microsoft New Surface Pro onthuld. Dat werd bekend op het Microsoft evenement in Shanghai. Verder zijn de specificaties van het apparaat onthuld en is er een nieuwe pen voor de Surface getoond. Lees meer »

Meer Tech Nieuws