Laatste Tech Nieuws

Android Instant Apps binnenkort wereldwijd beschikbaar

Het downloaden van apps is binnenkort waarschijnlijk verleden tijd. Dankzij Android Instant apps wordt het downloaden van games namelijk overbodig. Hierdoor wordt het gebruiksgemak van je telefoon alleen maar beter. Lees meer »

Instagram en Snapchat snelst groeiende social media van Nederland

NewCom heeft haar jaarlijkse cijfers naar buiten gebracht over social media gebruik in Nederland.Voor Instagram en Snapchat doen het erg goed bij de Nederlandse bevolking, met name de jongeren. Lees meer »

HTC Under Armour smartwatch lijkt eraan te komen

Er zijn afbeeldingen gelekt die aanduiden dat er mogelijk een HTC Under Armour smartwatch aan zit te komen. Er waren al geruchten, maar die lijken steeds meer bevestigd te worden. Lees meer »

Media Markt BTW Weg Ermee actie begint 26 januari

De BTW Weg Ermee actie van Media Markt gaat binnenkort van start. Dit betekent dat je weer goedkoop laptops, televisies, smartphones en andere elektronica kan scoren. De Media Markt BTW Weg Ermee actie duurt van donderdag 26 januari tot zondag 29 januari. Lees meer »

'Samsung Galaxy Note 8 komt eraan' ondanks mislukking Galaxy Note 7

Samsung lijkt zich sterker dan ooit uit het fiasco met de Samsung Galaxy Note 7 te werken. Het bedrijf liet eerder al weten dat het bedrijf streeft naar kwaliteit voor de Samsung Galaxy S8 in plaats van het snel uit te brengen. Nu laat ze ook weten dat er zeker een Samsung Galaxy Note 8 aankomt. Lees meer »

Apple fabrieken naar Amerika brengen behoort tot mogelijkheden

Volgens kersverse president Donald Trump heeft Tim Cook, CEO van Apple, zijn 'ogen open' over het verplaatsen van Apple fabrieken naar Amerika. Apple zou samen met Foxconn overwegen een investering van zeven miljard dollar te doen om de fabrieken naar de VS te verplaatsen. Lees meer »

Meer Tech Nieuws