'Bondgirl' doet suggestie nieuwe James Bond

News
vrijdag, 21 april 2023 om 14:30
james bond no time to die stillf1632921944
De zoektocht naar de nieuwe James Bond lijkt nog lang niet voorbij. Hoewel er eerder dit jaar berichten waren dat de nieuwe acteur snel zou worden aangekondigd, is dat nooit gebeurd. De speculatie over wie de nieuwe Bond wordt is dan ook nog in volle gang en nu komt zelfs een ster uit No Time to Die met een suggestie.
Er zijn al de nodige casting geruchten geweest rondom de nieuwe James Bond. Zo wordt Aaron Taylor-Johnson vaak genoemd en blijft Idris Elba een populaire suggestie, ondanks dat hij het zelf niet zo ziet zitten en niet echt voldoet aan het profiel waar de producers naar op zoek zijn. Er zijn zelfs al heel aparte namen genoemd, bijvoorbeeld een Amerikaanse acteur, terwijl de rol altijd gespeeld wordt door een Brit.
Maar Ana de Armas, die in de vorige Bond-film speelde, komt nu met een geheel nieuwe suggestie. Volgens haar moet Paul Mescal de nieuwe James Bond worden. Hij is onder andere bekend van de serie Normal People en de film Aftersun, waarvoor hij zelfs een Oscar-nominatie kreeg.

Kan Paul Mescal James Bond worden?

Nu is het natuurlijk de vraag of Paul Mescal kans maakt op de rol. In principe zoeken de producers iemand van in de 30, dus dat maakt Mescals kansen meteen wat klein. Hij is namelijk pas 27 geworden en de Bond-producers hebben onlangs nog uitgelegd waarom een twintiger te jong is.
Aan de andere kant gaat het naar verwachting ook nog wel even duren voordat de nieuwe Bond-film opgenomen wordt. Tegen de tijd dat de camera’s draaien zou Mescal mogelijk toch tegen de dertig zijn. Uiteraard is leeftijd niet de enige eis voor de rol, dus het is en blijft afwachten tot de nieuwe acteur wordt aangekondigd.

Populair Nieuws