Krijgt Disney+ serie Secret Invasion er een Oscarwinnares bij?

News
dinsdag, 20 april 2021 om 14:00
avengers 4 cast uitgebreid met nick fury 135958 1f1618910339
Olivia Colman, Oscarwinnares en The Crown-actrice, is in gesprek om te schitteren in de nieuwste Disney+ serie Secret Invasion. Welke nieuwe Marvel rol gaan wij haar nu in terugzien?
Olivia Colman schitterde als Queen Elizabeth in het derde en vierde seizoen van Netflix serie The Crown. Verder heeft zij een Oscar gewonnen voor haar acteerwerk in de film The Favourite, waar ook mensen zoals Emma Stone en Rachel Weisz in speelden. Zij is tevens binnenkort te zien in Sony’s The Mitchells vs the Machines. Een doorgewinterde actrice die maar al te goed in de MCU zal passen.

Wat voor rol in Disney+ serie Secret Invasion?

Er is nog niet veel bekend over de nieuwste Disney+ serie Secret Invasion. Wel weten we dat de serie de eerste Captain Marvel film als startpunt gebruikt, waarna er gefocust wordt op populaire agent Nick Fury, die gespeeld gaat worden door Samuel L. Jackson. Hiernaast komen de aliens die kunnen shapeshiften genaamd de Skrulls ook voor in Secret Invasion. Ben Mendelsohn zal zijn rol als de Skrull ook weer oppakken voor de nieuwe Disney+ serie.
Tot zover is dit wat bekend is over de Secret Invasion serie. Het is dus nog niet bekend welke rol Olivia Colman gaat spelen, als zij daadwerkelijk een rol aanneemt in de Marvel serie.
Kyle Bradstreet is schrijver en uitvoerend producent van de nieuwste Disney+ serie. In de herfst staan opnames gepland in zowel het Verenigd Koninkrijk als in ergens anders in Europa.
Ben jij benieuwd naar Secret Invasion? Laat het weten in de reacties!