Johnny Depp terug als Jack Sparrow door petitie

News
donderdag, 25 februari 2021 om 14:30
Johnny Depp staat al een lange tijd op de voorgrond door de controversie rondom hem en zijn verloofde Amber Heard. Zo heeft zij hem beschuldigd van misbruik. Depp heeft haar weer aangeklaagd met betrekking tot het geld en de rollen die hij verloor door Ambers aanklagingen. Heeft dit hem ook de rol van Jack Sparrow gekost?

Jack Sparrow

Johnny Depp speelt de rol van Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean sinds 2003. Toch is hij sinds een tijdje gestopt met deze rol, waardoor het plekje van de beroemde piraat leeg staat. Het is niet 100% zeker dat dit komt door de beschuldigingen van Amber, of dat hij zelf deze rol niet meer wilde bespelen.
Toch is er een petitie gestart op Change.org om Johnny Depp terug te halen voor de rol van Jack Sparrow. De petitie is op dit moment zelfs zo populair dat het nu al 500.000 handtekeningen heeft gekregen. Dit was een stuk minder geweest als de gelekte opnames waarin Amber Heard Johnny Depp misbruikt niet publiekelijk waren uitgekomen. Door deze opnames konden mensen zien in hoeverre de beschuldigingen van Amber Heard juist waren.
Of Johnny Depp de rol van Jack Sparrow opnieuw gaat oppakken is nog niet bekend. Door de petitie is wel duidelijk gemaakt dat mensen hem terug willen als de beroemde piraat.

Andere afwijzingen

Naast de rol van Jack Sparrow is Johnny Depp ook ontslagen van zijn rol als Grindelwald in de Fantastic Beasts films. Deze rol wordt nu vervuld door Mads Mikkelsen. Hij werd hiervan ontslagen door de beschuldigingen van Amber Heard. Als je het zo optelt, heeft Johnny niet veel rollen meer om op terug te vallen, waardoor hij flink verlies maakt.
Wat vind jij ervan dat Johnny Depp geweigerd wordt van zijn iconische rollen? Ben jij het eens met Amber Heard of juist met Johnny Depp? Laat het weten in de reacties!