Reboot Pirates of the Caribbean bioscoop film met Deadpool schrijvers?

  Op dit moment is Disney in overleg om een reboot te maken van de film Pirates of the Caribbean. Deadpool schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick zijn met Disney in overleg om het script te gaan schrijven voor de reboot van de bekende filmserie van Pirates of the Caribbean.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Meer info reboot pirates of the caribbean bioscoop film

  Rhett Reese en Paul Wernick hebben samen de scripts geschreven van allebei de Deadpool films. In onze review van de eerste Deadpool film kun je lezen dat we de film een 8,5 hebben gegeven en in onze review van de tweede Deadpool film kun je lezen dat we de film een 8 hebben gegeven. Beide Deadpool films zijn over het algemeen wereldwijd goed ontvangen.

  Daarom hopen de fans van de piraten filmserie dat dankzij deze Deadpool schrijvers de reboot van Pirates of the Caribbean er goed uit zal zien, zodra die in de bioscoop te kijken is. Jerry Bruckheimer die al eerder films uit van de Pirates of the Caribbean filmserie heeft geproduceerd, zal ook de producer worden van deze reboot. Het onbekend of Johnny Depp, net als in de eerdere Pirates of the Caribbean films, wederom de hoofdrol zal vertolken.

  Waar gaat Pirates of the Caribbean over?

  De eerste film van de Pirates of the Caribbean filmserie kwam uit in 2002. In deze film moest hoofdpersonage Jack Sparrow een vloek verbreken om zijn eigen schip terug te veroveren van de beruchte Hector Barbossa. Vervolgens ging het zeemans avontuur van Jack Sparrow verder en kon je in de tweede film zien hoe hij in het krijt stond bij een vervloekte piraat.

  In de derde film moet onze favoriete piraat gered worden en in de vierde film moet Jack een oude geliefde van hem helpen de ziel van haar vader te redden. Tot slot moet in de laatste film Jack zorgen dat alle piraten worden gered door de drietand van Poseidon te vinden. Er gebeurt dus ontzettend veel in de hele serie en het is nog een vraagteken hoe Disney een reboot in elkaar wil gaan zetten en of de Deadpool schrijvers een goede bioscoop film kunnen maken van de reboot van Pirates of the Caribbean.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.