Dit is nu mega populair op Netflix: Lupin, Too Hot to Handle

Article
vrijdag, 25 juni 2021 om 17:30
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
De afgelopen weken hebben heel wat populaire Netflix titels een nieuw seizoen erbij gekregen, waarvan velen het razend goed doen op de streamingdienst en zelfs in de top 10 meest bekeken titels in Nederland staat. Hieronder vind je de populairste titels op dit moment, waarvan Lupin en Too Hot to Handle deel uitmaken.

1. Lupin

Op de nummer één plek van de top 10 titels in Nederland staat de Franse serie Lupin, die recentelijk een tweede seizoen heeft gekregen. In de serie volg je de avonturen van de charmante dief Assane Diop, die van plan is een ketting uit het Louvre te stelen uit gerechtigheid voor zijn vader, die onterecht werd beschuldigd voor het stelen van dezelfde ketting van de familie Pellegrini. Assane is van plan gerechtigheid te zoeken voor zijn vader en de Pellegrini familie aan te pakken.
De cast van de Netflix serie bestaat onder andere uit Omar Sy, Ludivine Sagnier, Hervé Pierre en Soufiane Guerrab.

2. Too Hot to Handle

Op de tweede plek van de top 10 op Netflix Nederland staat de realityserie Too Hot to Handle. De titel heeft pas een tweede seizoen gekregen, waardoor de Netflix-abonnees het programma nu massaal kijken. In de realityserie ontmoeten singles elkaar in een mooi paradijs om aan het einde van het programma 100.000 dollar naar binnen te slepen. Toch is er een twist. Om de geldprijs te winnen, moeten de singles seks opgeven.

3. Elite

Op plek nummer drie in de top 10 van populairste Netflix titels staat Elite, een Spaanse dramaserie die recentelijk een vierde seizoen heeft gekregen. De serie draait geheel om een stel tieners die gezamenlijk naar de school Las Encinas gaan, waar mensen die een beurs hebben gekregen, maar ook mensen van adel les krijgen. Rijk en arm is geen goede combinatie op deze school, wat al snel voor spanningen zorgt en een twist de hele school op zijn kop zet: een moord.
De cast van de Netflix serie bestaat onder andere uit Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Danna Paola en Arón Piper.

Andere populaire series op Netflix op dit moment

De rest van de top 10 op Netflix Nederland wordt opgevuld door The Last Kingdom, Fatherhood, Katla, Lucifer, Workin’ Moms, The Flash en Sweet Tooth.
Welke titels heb jij allemaal bekeken? Laat het weten in de reacties!