WWE 2K16 Preview - Laat de show beginnen!

  Wanneer je Stone Cold Steve Austin op de cover zit staan weet je wel hoe laat het is. Het is tijd om te vechten, tijd om te worstelen! Tijdens gamescom 2015 mochten we bij 2K langskomen om weer te weten te komen over WWE 2K16. Onze bevindingen vind je in de WWE 2K16 preview!

  WWE 2K16 is wordt het derde deel in de WWE 2K-serie, maar eigenlijk is het al de zeventiende WWE-game. En dan zijn er ook nog de Wrestlemania games. Worstelen is nu eenmaal een populaire sport. Zeker in Amerika, maar ook in Nederland zijn er trouwe fans. Fans die dit jaar een hoop kunnen verwachten.

  Grootste rooster ooit

  WWE 2K15 had 67 speelbare worstelaars in het spel zitten, maar WWE 2K16 gaat daar even dik overheen. Je kunt namelijk met bijna twee keer zoveel worstelaars aan de slag, maar meer dan liefst 120 stuks! Deze zullen allemaal vanaf de release speelbaar zijn. Dit betekent dat er later nog meer kunnen worden toegevoegd in de vorm van downloadbare content.

  Door de bewegingen van worstelaars op te nemen moeten de animaties er dit jaar nog realistischer uitzien. En dat geldt niet alleen voor de worstelaars. Ook het publiek heeft weer een opknapbeurt gehad en komt realistischer over. Met name door meer unieke personages toe te voegen in plaats van één personage heel veel keer te kopiëren.

  We moeten het dit jaar wel met een superheld minder doen. De 'geliefde' Hulk Hogan zit dit jaar niet in het spel. Mocht het langs je heen zijn gegaan; meneer Hogan had enkele racistische opmerkingen gemaakt waardoor hij uit de WWE is verbannen. Niet alleen verbannen uit de echte organisatie, maar helaas ook uit het spel.

  Tegelijkertijd komt er een andere superheld voor terug, maar dan moet je wel WWE 2K16 pre-orderen. Bij een pre-order krijg je namelijk de T-800 uit de Terminator erbij als speelbaar personage. Zal de komst van de T-800 genoeg zijn om ons Hulk Hogan te doen vergeten?

  WWE 2K16 preview

  Terug van weggeweest

  In WWE 2K15 misten de fans een hoop dingen, voornamelijk game modi. Zo kun je in WWE 2K16 weer aan de slag met Ladder Tag Team, Handicap Tag Team en Tornado Tag Team. Daarnaast komen andere modi die wel in WWE 2K15 zaten weer terug, maar deze keer met verbeteringen. Helaas hebben nog niet zelf kunnen spelen om het te testen.

  MyCareer is weer aanwezig, maar deze keer kun je een legendarische carrière maken en zelfs toegang krijgen tot de WWE Hall of Fame. In de WWE Universe modus kan in WWE 2K16 een superster geboekt worden voor meerdere shows. Het zijn kleine, maar welkome verbeteringen.

  Als laatste komen Create a Dive, Create a Show, Create an Arena en Create a Championship terug. Deze Create-it modi zaten niet in WWE 2K15, maar de fans konden toch echt niet zonder. Ook het online gedeelte is schijnbaar flink verbeterd. Hierover is alleen verder weinig bekend dus laten we hopen dat we binnenkort meer te horen krijgen.

  WWE 2K16 preview

  Binnenkomen als een baas

  Waar 2K dit jaar ook flink aan heeft gewerkt zijn de entrees van de worstelaars. Er zitten ten eerste geen laadschermen meer tussen de entrees. Eindelijk loopt alles in een keer door. Ten tweede kun je tijdens de entrees je tegenstanders al aanvallen. Heb je geen zin in die overdreven entree van je tegenstander? Klappen maar!

  Als laatste worden dit jaar de standaard commentatoren bijgewoond door een derde, nieuwe commentator. Kijkers van de WWE zullen hem wel kennen: John “Bradshaw” Layfield. Hij is ook een gepensioneerde worstelaar die nu commentaar geeft tijdens wedstrijden. Welkom in de commentatorstoel Bradshaw!

  WWE 2K16 preview

  WWE 2K16 preview – 2K pakt uit

  Met het grootste rooster ooit, alle verbeteringen en alle vernieuwingen lijkt het erop dat WWE 2K16 een uitstekende worstelgame gaat worden. 2K heeft de handen eens flink uit de mouwen gestoken en hoopt daarmee een goede game neer te zetten. Voordat we weten of dat echt zo is, moeten we toch eerste de game gespeeld hebben!

  WWE 2K16

  Verkijgbaar vanaf 30 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.