Tokyo Trial op Netflix - Een aanrader

  Ben je een echte Netlix of serie kijker? Dan is er nu Tokyo Trial op Netflix. Je hebt vast al veel series gekeken en wacht met smacht op de komende seizoenen. Om de tijd te doden hebben wij een aanrader!. Een boeiende drama serie die bestaat uit vier afleveringen van 45 minuten.

  De serie richt zich op het waargebeurde verhaal van het Tokio tribunaal van 1946. In dit tribunaal werd bepaald welke straffen de Japanse oorlogsmisdadigers zouden krijgen. Dit werd bepaald door rechters uit verschillende landen die allemaal betrokken waren met de oorlog, die Japan gestart zou hebben.

  De serie neemt je mee in het proces die de rechters door moesten om de oorlogsmisdadigers zo eerlijk mogelijk te straffen. Aangezien de rechters uit allemaal verschillende landen komen, hebben ze ook allemaal andere normen, waarden en wetten die ze hebben meegekregen. De keuzes die de rechters maken zijn dus allemaal verschillend en dat zorgt dus voor conflict, wat de serie erg boeiend maakt om naar te kijken.

  Nederlander in Tokyo Trial op Netflix

  In de hoofdrol van de serie zien we de acteur van eigen bodem, Marcel Hensema. Hij speelt de rechter Röling, die uitkomt namens Nederland. Hij heeft maar één doel voor ogen, de oorlogsmisdadigers zo eerlijk mogelijk terecht stellen en zich niet laten beïnvloeden door de andere rechters, maar gaat hem dit lukken?

  Wij hebben nog een aantal redenen en feiten voor je in een video gezet, waarom Tokyo Trial echt de moeite waard is.

  Ga naar Netflix om de volledige serie te kijken. Bekijk hier een overzicht wat er uitkomt op Netflix in de maand februari.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.