Skyrim Switch Features op een rij! [Gespeeld op gamescom 2017]

  The Elder Scrolls V Skyrim is door de jaren heen een van de populairste role-playing games van uitgever Bethesda geworden en is reeds op flink wat consoles uitgekomen. Daar wordt de Nintendo Switch nu aan toegevoegd. In deze special bespreken we alle Skyrim Switch features.

  3. De meest complete versie

  The Elder Scrolls V Skyrim is natuurlijk al wat jaartjes oud. Het origineel stamt al weer uit 2011 en in de jaren die volgden heeft de titel meedere pakketten met DLC mogen ontvangen. De Skyrim Switch editie bevat net als de variant van de game die op de Xbox One en PlayStation 4 is uitgekomen alle uitbreidingen die zijn verschenen. Dat zijn in het geval van Skyrim de Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn DLC.

  Naast de honderden uren die je uit de basisgame kunt halen, heb je dus ook de mogelijkheid om je eigen stulpje te bouwen in Hearthfire, krijg je de strijd tussen de Dawnguard en Clan Volkihar van dichtbij mee en kom je oog in oog te staan met Miraak, de allereerste Dragonborn. Nintendo Switch eigenaren hoeven daarom niet bang te zijn dat ze snel uitgekeken zijn op de wereld van Skyrim.

  2. Een eigen Nintendo sausje

  De Nintendo Switch heeft naast het aankomende Skyrim Switch natuurlijk ook een aantal andere grote titels in zijn catalogus zitten. Mario en Zelda zijn slechts een greep uit de lijst met grote namen, en die laatste serie gaat een kruisbestuiving aan met de role-playing game van Bethesda.

  De Skyrim Switch versie heeft namelijk content die exclusief naar het platform van Nintendo komt. Zo kun je aan de slag met het iconische meesterzwaarde en schild van Link uit The Legend of Zelda, zodat je naast Breath of the Wild nog meer avonturen kunt beleven met de groengemutste held. Bovendien kun je met reeds beschikbare Amiibo figuurtjes extra loot vrijspelen om te gebruiken tijdens jouw avontuur in de wereld van Skyrim.

  1. Speel op jouw manier

  De Nintendo Switch is een veelzijdige console en dat zie je terug in de manieren waarop je Skyrim Switch kunt spelen. Vanzelfsprekend kan de game traditioneel gespeeld worden op de televisie met een losse controller, maar daarnaast werkt de game ook als je de Nintendo Switch in handheld-modus gebruikt. Daarmee kan Skyrim overal gespeeld worden, van het vliegtuig tot op de camping tijdens de zomervakantie.

  Daarnaast is er voor de Switch-versie van Skyrim een nieuwe manier van besturen toegevoegd aan het totaalpakket. Het is namelijk mogelijk om de game te spelen door middel van motion controls. In plaats van dat je de knoppen op je controller indrukt, zwaai je je een weg door alle vijanden die jouw pad kruizen. Wie zich een echte krijger wil wanen zal dan ook aan de slag moeten gaan met deze Skyrim Switch features.

  The Elder Scrolls V Skyrim moet voor het einde van dit jaar uitkomen op de Nintendo Switch.

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.