De beste Nintendo Switch games om dit najaar te pre-orderen

Article
zaterdag, 02 september 2023 om 17:00
super mario bros wonderf1687359726
Het jaar is bijna voorbij, maar er komen nog genoeg games uit om naar uit te kijken. We hebben de beste Nintendo Switch games die je dit najaar kunt pre-orderen voor je op een rijtje gezet.
Volgende week komen twee farming games uit: Rune Factory 3 Special en Fae Farm. Rune Factory 3 Special is een remaster van Rune Factory 3: A Fantasy Harvest Moon. Hoofdpersoon Micah belandt met geheugenverlies in een kleine stad waar hij de plaatselijke boerderij moet overnemen. Naast het onderhouden van zijn boerderij zoekt hij een manier waarop mensen en monsters vredig kunnen samenleven.
De remaster voegt een aantal nieuwe features toe, waardoor de game ook interessant is voor fans van het origineel. Zo is er de Newlywed Mode, losstaande avonturen die vrijgespeeld worden wanneer je met één van de elf vrijgezellen trouwt. Ook is er een nieuwe moeilijkheidsgraad genaamd ‘Hell’.
In Fae Farm is er ook veel meer te doen dan alleen je boerderij opbouwen. Het eiland waar je naartoe verhuist is namelijk verbonden met de wereld van de feeën, wat leidt tot mysteries om op te lossen. Met je eigen magische staf en vleugels baan je je een weg door deze magische wereld en zijn dungeons. Net als in andere farming games zijn je relaties met je buren van uiterst belang en kun je ervoor kiezen om met iemand te trouwen.

Pre-order deze Mario games

Dit najaar worden Mario-fans goed verwend met twee nieuwe games. Op 20 oktober verschijnt de 2D-platformer Super Mario Bros. Wonder waarin je op avontuur kunt als Mario, Luigi, Princess Peach, Princess Daisy, Toad of Yoshi. De game introduceert een aantal nieuwe toevoegingen, waaronder de mogelijkheid om in een olifant te veranderen of de wereld op zijn kop te zetten. Super Mario Bros. Wonder kan met in totaal vier spelers gespeeld worden.
Nog geen maand later verschijnt de remake van Super Mario RPG. De SNES-game is in een volledig nieuw jasje gestoken, wat betekent nieuwe 3D-graphics en een nieuwe soundtrack van componist Yoko Shimomura. Heb jij deze game destijds gemist of wil je het avontuur opnieuw beleven, pre-order dan nu de game zodat je 17 november gelijk aan de slag kan.
detective pikachu returnsf1687418863
Niet alleen Mario keert terug: ook Detective Pikachu maakt na een lange periode van stilte een comeback. Er zijn weer nieuwe mysteries voor Pikachu en zijn partner Tim om op te lossen, waaronder het mysterie van Pikachu zelf. Waar komt deze Pokémon met een passie voor koffie eigenlijk vandaan? En wat is er nu met zijn eerste partner, Tims vader, gebeurd? Je kunt deze mysteries op 6 oktober oplossen.
Switch-gamers hebben er lang op moeten wachten, maar in november is het eindelijk zover: Hogwarts Legacy komt naar de Switch. Wil jij echt niet nóg langer wachten, pre-order dan nu vast de game zodat jij 14 november meteen Zweinstein kunt verkennen.

Populair Nieuws