Opvallend: Zo speel je Harry Potter Zwerkbal in Minecraft!

  Iedereen kent Minecraft en haar ongekende vrijheid om te doen wat je wil. Een groep spelers heeft nu wel een hele bijzonder project opgestart. Het project van Floo Network laat je namelijk Harry Potter Zwerkbal spelen in Minecraft.

  Het modding team Floo Network heeft de eerste trailer van hun nieuwste project onthuld. De trailer toont de uitgebreide wereld van Harry Potter die is nagemaakt in Minecraft. De populaire game van Mojang is helemaal op de schop gegooid om Zweinstein en een aantal andere iconische locaties na te maken. De vier minuten-durende trailer is hieronder te zien.

  Zoals je in de trailer kunt zien is het mogelijk om deze door modders ontwikkelde wereld alleen of met vrienden te spelen. Je kunt zelfs quests doen en geheimen ontdekken in de wereld en met allerlei wezens uit de films en boeken vechten. Het moge dan ook duidelijk zijn dat deze mod meer dan een eerbetoon aan de game lijkt te worden.

  Zwerkbal spelen in Minecraft

  De trailer geeft ook een duidelijke schets over de mogelijkheid om Zwerkbal te spelen op de gronden van Zweinstein. Binnenkort heb je zelf ook de mogelijkheid om deze Minecraft-wereld te ontdekken. De release van de mod staat op de planning voor het einde van januari. Meer informatie kun je vinden in de Discordserver van Floo Network.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.