Zo kan je goedkoop Xbox Game Pass Ultimate scoren!

  Microsoft heeft er geen geheim van gemaakt dat de Xbox Game Pass Ultimate een grote rol moet gaan spelen voor de Xbox Series X en Xbox Series S. De dienst heeft al veel value, maar op deze manier kan je nog goedkoper een abonnement scoren!

  De Xbox Game Pass is ongetwijfeld één van de sterkste wapens van Microsoft in de console-oorlog met Sony. Met de dienst kan je veel games zonder extra kosten spelen en met korting kopen, voor als je wil voorkomen dat een game van de dienst af gaat voordat je de game hebt uitgespeeld. First party games zijn zelfs vanaf dag één te spelen op de dienst, wat het allemaal erg voordelig maakt. Als er een Netflix voor games is, dan is het wel de Xbox Game Pass Ultimate.

  Voordelig aan de Xbox Game Pass Ultimate

  Het wordt zelfs nog aantrekkelijker als je de pas met korting kan aanschaffen. Dat kan nu namelijk dankzij een nieuwe regeling voor Xbox Live Gold. Laatstgenoemde zal namelijk niet meer nodig zijn om online te gamen vanaf de Xbox Series X en S en de voordelen worden opgenomen in de Xbox Game Pass Ultimate. Om eigenaren van Xbox Live Gold tegemoet te komen kan je je abonnement daarvoor overzetten in de Game Pass Ultimate.

  Daar kan je nu mooi van profiteren. Abonnementen voor de Xbox Live Gold zijn namelijk een stuk goedkoper dan de Xbox Game Pass Ultimate en zijn nog te koop. Als je nu inslaat voor een aantal maanden - of zelfs één of meerdere jaren - voor Xbox Live Gold, dan kun je voordelig die maanden overzetten naar de nieuwe abonnementsdienst van Microsoft.

  Let op: dit werkt alleen als je niet eerder al Game Pass Ultimate hebt gehad. Je kunt ook maar éénmalig gebruik maken van deze optie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.