Zit er een Pokémon Legends Arceus hint in Brilliant Diamond en Shining Pearl?

News
donderdag, 25 november 2021 om 14:30
pokemon legends arceusf1614608120
Er is een nieuw boek verschenen in de Canalave Libary van Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl, die niet in de originele versies van de reeks zat. Dit boek hint mogelijk naar Pokémon Legends: Arceus.
De remakes van Pokémon Diamond and Pearl zijn vorige week uitgekomen voor de Nintendo Switch. Hoewel het remakes zijn, bevatten de remakes nieuwe content dat hint naar de aankomende game Pokémon Legends Arceus.
In Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl kun je net zoals in het origineel naar een bibliotheek gaan in Canalave City. De Canalave Libary zit vol met boeken die gaan over de mythes en legendes van Sinnoh. De teksten in de boeken zijn grotendeels hetzelfde als in de originele game, maar er is een heel nieuw verhaal te lezen op de tweede verdieping van de bibliotheek.
Het verhaal heet 'The Sea's Legend'. Verder wordt er, voordat je het verhaal leest, vermeld dat deze tekst pas recentelijk is ontdekt. Het verhaal gaat over Pokémon die bekendstaat als 'een prins' in de East Sea, en een mens die op zoek gaat naar de prins. Volgens het verhaal hoort de prins van het avontuur en besluit hij op de dappere mens te ontmoeten bij de Seaside Hollow.

Is Manaphy de mysterieuze prins?

Het einde van het verhaal is daarbij zeer opmerkelijk. Omdat Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl geen plek genaamd Seaside Hollow bevat, lijkt dit mogelijk te hinten naar Pokémon Legends: Arceus. De prins die wordt genoemd zal ook mogelijk de Pokémon Manaphy zijn, omdat deze in de film Pokémon Ranger and the Temple of the Sea bekend staat als de 'Prince of the Sea'. Normaal is er geen connectie tussen de films en games van Pokémon, maar dit kan misschien wel aantonen wie de prins is.
Vanaf 28 januari 2022 is Pokémon Legends: Arceus beschikbaar op de Nintendo Switch.

Populair Nieuws