Update - Ziggo storing zorgt voor problemen op Koningsdag

  Ziggo heeft last van een storing op het moment. De bekende provider heeft last van een storing die onder andere Hilversum plaagt. De mediastad is een van de gedupeerde plekken volgens de website van Ziggo.

  Ook volgens Allestoringen is er een grote storing gaande bij Ziggo. De teller staat inmiddels op meer dan 1200 meldingen in korte tijd. De stroring begon kort voor 20.00 uur.

  Natuurlijk geeft Allestoringen slechts een sentimentmeting. Dat wil zeggen dat mensen via de website zelf aangeven dat ze slechte- of geen verbinding hebben, waarbij Allestoringen vervolgens meet of het een storing betreft. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

  Toch geeft Ziggo zelf ook aan via haar klantenservice dat er sprake is van een storing. Zowel in Noord-Holland als Drenthe is de storing actief. Aannemelijk is dat het hier een landelijke storing betreft bij Ziggo.

  Het is de vierde grote storing op Koningsdag. Eerder vandaag was het Spotify dat met problemen kampte en ook Tikkie had vandaag last van een storing. Eerder vanavond werd ook bij Netflix een storing gedetecteerd. Zodra er meer informatie over de storing bekend wordt gemaakt, updaten we dit bericht.

  Update

  Inmiddels zijn de problemen weer verholpen en kan iedereen weer ongestoord gebruik maken van het Ziggo-netwerk.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.