'Xbox Series X prijs stuk duurder dan verwacht'

News
woensdag, 19 augustus 2020 om 9:45
xbox series xf1637772091
Het ziet er naar uit dat de prijs van de Xbox Series X mogelijk een stuk hoger uit gaat vallen dan oorspronkelijk gedacht. Waar velen dachten dat de console van Microsoft rond de 500 euro gaat kosten, duidt een nieuw gerucht van een betrouwbare journalist op een duurdere prijs. De console kan maar zo 599 dollar (599 euro) kosten.
Alanah Pearce, voormalig journalist bij IGN en nu co-host van de Kinda Funny XCast, heeft in de meest recente aflevering, genaamd Halo Infinite Delay: Does It Matter?, laten weten informatie te hebben gekregen van iemand die in kleinhandel werkt. De persoon, die volgens Pearce anoniem wil blijven, heeft haar een foto gestuurd met de vermoedelijke prijs van de console.
Pearce: "Ik kreeg een DM van iemand die in kleinhandel werkt met een foto waarop het werkscherm te zien is. Daarop stond de releasemaand november en dat de prijs van de Xbox Series X 599 dollar zou zijn." De prijs zorgt voor een grote schok bij haar co-host SnowBikeMike, terwijl andere co-host Gary Whitta (schrijver van Rogue One: A Star Wars Story en host van Animal Talking) niet verbaasd is.
De clip kun je hieronder bekijken in de Kinda Funny XCast.

Xbox Series X prijs staat niet vast

Pearce benadrukt wel dat de prijs mogelijk een placeholder is die wordt aangepast zodra de prijs van de console daadwerkelijk wordt aangekondigd door Microsoft. Wanneer de prijs officieel wordt aangekondigd, is nog altijd onduidelijk. Een recent rapport stelt dat Microsoft haar plannen voor de aankondiging van de releasedatum en prijs van de Xbox Series X naar september heeft verschoven, terwijl deze in eerste instantie voor augustus op de planning stonden.
Microsofts Xbox Series X verschijnt in november 2020 in de winkelschappen.

Populair Nieuws