We hebben de Xbox Series X in handen gehad!

News
dinsdag, 29 september 2020 om 17:00
xbox series x 2f1601378236
Terwijl in de Verenigde Staten de eerste hands-on previews met de Xbox Series X verschijnen, kregen wij een dummy-exemplaar op de mat om alvast mee aan de slag te gaan. De krachtigste console ooit gemaakt was nog niet voorzien van de interne hardware, maar ook met alleen het omhulsel zijn er al een aantal details die opvallen. Onze bevindingen en foto's van de Xbox Series X, vind je hier!
Vanaf het moment dat we de Xbox Series X uit de doos tilden, viel op dat de console niet zo groot is als verwacht. Waar grappen over koelkasten veelvoudig op het internet rondzwerfen valt dat in realiteit enorm mee. Sterker nog, de console is een stukje kleiner dan de PlayStation 4 Pro en ook de originele Xbox One is groter.
Hieronder kun je een aantal foto's zien van de Xbox Series X ten opzichte van eerdere consoles.
xbox series x 4f1601378936
xbox series x thumb
xbox series x 3
xbox series x thumb ralph
xbox series x 9
Andere details die opvallen is dat onder de kleine gaatjes bovenop de console een groenkleurige gloed te vinden is. Opvallend is daarnaast ook dat er een speciale zijde is voor als je de console op zijn kant wil leggen. Door middel van kleine rubberen voetjes kun je de console namelijk plat neerleggen, waarbij de bovenzijde van de console zowel de diskdrive als aanknop bevat.
xbox series x 1f1601378724
xbox series x 8f1601378738
xbox series xf1631877765
Voor nog meer details over de Xbox Series X kun je onze Instagram- en TikTok-pagina checken. Daar hebben we de console compleet uitgepakt en nog veel meer foto's van de console gepost.

Populair Nieuws