Xbox Series S flink in de aanbieding bij Bol.com

News
vrijdag, 19 november 2021 om 10:30
xbox series sf1604058701
Bij Bol.com is de Xbox Series S in de aanbieding en de korting is zeker niet klein. Via Bol.com krijg je namelijk 11 procent korting op de Xbox console. Dat is te zien op de bol.com site.
De Xbox Series S, de opvolger van de Xbox One, is nu met hoge korting te halen via bol.com. Normaal kost de console je 299 euro. Dit is nu bij Bol.com verlaagd naar 265 euro, dat is nog al een verschil.

Wat is het verschil tussen de Xbox One en Series S?

De Xbox Series S is de opvolger van de Xbox One, hierna is de Xbox Series X gekomen, maar deze is erg moeilijk te krijgen. Het is dus geen slecht idee om voor de Xbox Series S te gaan. De Series S is kleiner en de hardware is beter dan in de Xbox One.
Het nadeel is wel dat de console een all-digital console is. Dit betekent dat de games die je misschien al op disc hebt niet gaan werken voor de console, want er is namelijk geen port. De console kan alleen maar digitaal aangeschafte games laten draaien.
De console is maar beperkt beschikbaar, dus het is niet mogelijk om meerdere Series S consoles te bestellen op een klantaccount, mocht je toch meerdere Series S consoles bestellen, dan worden deze bestellingen geannuleerd. Dit doet het bedrijf zodat iedereen de kans heeft een te halen en deze niet in de handen vallen van scalpers.