World of Warcraft Shadowlands releasedatum en anime onthuld

  Blizzard Entertainment is nog niet klaar met World of Warcraft. Hoewel de game al meer dan anderhalf decennium oud is, verschijnt er weer iets nieuws. Ditmaal gaat het niet alleen om een gewone uitbreiding, maar ook om de World of Warcraft anime Afterlives.

  Hoe je het wendt of keert, het is bewonderenswaardig dat een ontwikkelaar zo lang een game ondersteunt als Blizzard doet met WoW. Shadowlands wordt alweer de tiende (!) uitbreiding van deze role playing game. Spelers reizen daarin voorbij de wereld van Azeroth, naar een plek waar niemand eerder voet heeft gezet, de zogeheten Shadowlands.

  Dit is het hiernamaals van het World of Warcraft-universum en wordt bewaakt door verschillende facties, ook wel Covenants genoemd. De nieuwe uitbreiding komt op 27 oktober uit voor de PC.

  Waarmee Blizzard tijdens Gamescom Night Live pas echt verraste, was dat de aankomende uitbreiding gepaard gaat met de nieuwe vierdelige World of Warcraft anime Afterlives. De trailer toont een van die facties: het nobele rijk Bastion. Het is aan de leden van deze factie om de zielen van de doden naar de Shadowlands te dragen. Bekijk hierboven de video over Afterlives: Bastion.

  World of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 11 february 2005

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.