Little Nightmares 2 trailer toont nieuwe horror en releasedatum

News
donderdag, 27 augustus 2020 om 20:52
xgn google image
Little Nightmares 2 heeft al even niks van zich laten horen, maar tijdens gamescom 2020 Opening Night Live zijn we beloond voor het wachten met een nieuwe trailer. De game heeft ook een releasedatum gekregen en komt daarbij naar PS5 en Xbox Series X.
Tijdens de Little Nightmares 2 trailer kunnen we eindelijk zien wat er met Six en haar nieuwe vriendje Mono gebeurt. Samen navigeren ze door een duistere wereld die boordevol gevaren zit. De horror spat van je scherm af in de trailer. Zo zien we enge poppen en ledematen van poppen voorbij komen en schuilt er ook nog eens gevaar in het donker. Met een zaklamp en televisies die als portalen fungeren banen Six en Mono zich een weg naar de veiligheid.

Little Nightmares 2 krijgt een releasedatum voor begin 2021

Die weg mogen we vanaf begin volgend jaar zelf mee gaan maken. Op 11 februari 2021 komt de game namelijk uit voor PlayStation 4, PC Nintendo Switch en Xbox One. Later zal de game ook naar Xbox Series X en PlayStation 5 komen. Er zal dan ook een gratis upgrade naar de next-gen consoles zijn voor de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties